Zahrajte si o nebezpečí číhající na soukromém ostrově

Melcina-perex
Kiki jen chtěla na svůj YouTube kanál vložit nové video, ale neměla nejmenší tušení, že je na něm v pozadí zachycena vražda. Jakmile to její otec zjistí, okamžitě sbalí rodinu a donutí je k útěku. Ale skutečně je nutné tak razantní řešení?

Past uprostřed oceánu

Emma má vše, co si kdy přála – úspěšného manžela Charlese, dvě krásné děti, vlastní firmu a luxusní dům v dobré čtvrti. Její dcerka Kiki jednoho rána před odchodem do školy umístí na svůj YouTube kanál video, ve kterém na pozadí nevědomky zachytila vraždu sousedky.

Bezpečný život právě skončil.

Charles sbalí rodinu a donutí je uprchnout na jachtě. Obává se, že vrah teď půjde po nich? Nebo ví o celé věci mnohem víc? Jejich zoufalý útěk vyvolává jen další pochyby a otázky. Dobrodružná plavba skončí na soukromém ostrově, kde se dějí hodně podivné věci.

A Emma si uvědomí, že se i s dětmi ocitla v pasti uprostřed oceánu…

 

Mělčina

Autorka: Holly Craigová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Jiří Chodil
Počet stran: 344
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2023
ISBN: 978-80-271-3973-6

Přečtěte si více o knize Mělčina, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Se sousedkou jsme na sebe mávaly, když jsme se v autech míjely na společné příjezdové cestě, já ji vždy krátce pozdravila a zachytila přitom její jméno. Ariella. Jméno, které bych si jako dítě přála mít.
Ariella. Vypadala tak dokonale, až to bolelo. Princeznovské jméno. Půvabně zaoblená postava. Způsob, jakým usrkávala ledovou vodu.
Byla ale příliš dokonalá, takový ten typ člověka, kterého obdivujete z dálky, ale nemůžete ho pozvat do vlastního domu, protože by si určitě všiml všech nedokonalostí a křehkostí vašeho vlastního života. Nemůžete si dovolit riskovat, že vás s ním bude kdokoli srovnávat. Nejlepší je se takových lidí stranit tak dlouho, dokud na jejich dokonalosti nenajdete kaz, chybu. Ta totiž vyrovná podmínky, rozdá nově karty. Pak je čas poslat jim pozvánku. Nasypat olivy do misek a nalít šampaňské do vysokých štíhlých sklenek. Pak už si jste rovni, už nejsou lepší než vy všichni ostatní, obyčejní. Pak se můžete stát přáteli. (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Mělčina

Když je zavražděna sousedka, sbalí Charles celou rodinu a donutí je k útěku na soukromý ostrov. Emma se o svou rodinu bojí, proto nejdříve neváhá, ale brzy si uvědomuje, že za vším musí být mnohem více než jen strach jejího manžela, že by vrah mohl chtít zlikvidovat svědky. Z ostrova navíc zdánlivě neexistuje možnost úniku a začínají se dít podivné věci. Podaří se Emmě zachránit sebe a děti z pasti uprostřed oceánu?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Mělčina vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Mělčina
probíhá od 10. do 23. října 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Mělčina

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMělčina

Craigová, Holly

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář