Zasoutěžte si o průvodce tuzemskými kempy

Kempici-perex
Patříte mezi milovníky kempování a raději trávíte dovolenou pod stanem než v pětihvězdičkovém hotelu? V tom případě by vám neměla ujít kniha Vojtěcha Říhy, který se rozhodl zmapovat a ohodnotit kempy po celé naší republice.

Rádce pro milovníky stanování

Tak schválně! All inclusive dovolená v neskutečně buržoazním hotelu *****, nebo plátěný stan, spacák a rozvrzaný šlapadlo? Pokud volíš za bé, jsi blázen. A to se nám líbí!
Rozhodli jsme se vyrazit do kempů po celé naší vlasti a náležitě je ohodnotit. Co na tom, že jsme byli kempováním zcela nepolíbení, a jen postavení stanu nám obvykle zabralo půl dne.

V knížce se sice nedozvíte, jak si udělat z kovového ramínka vopejkátko na buřty nebo z plechovky od konzervy vysavač, ale i tak by měla být naše vědecká publikace povinnou četbou každého milovníka poctivého kempinku. Čeká vás nejen spousta zábavy, ale také množství kvalitních rad, tipů a triků, jak si užít nebo přežít české kempy. Je to jediná opravdová bible pro vyznavače plátěných domečků!

K našemu velkému překvapení se do projektu zapojila také Televize Seznam, která každý týden dokumentovala naši snahu o přežití „v džungli tuzemských rekreačních zařízení“.

Tak rozbal karimatku, zapni moskytiéru a přečti si těžko uvěřitelné příhody ze světa, kde je žeton do sprch cennější než život!

 

Kempiči

(Ne)postradatelný rádce pro milovníky kempinku

Autor: Vojtěch Říha

Vydalo: nakladatelství Grada
Počet stran: 200
Vazba: vázaný blok
Vydáno: 5/2023
ISBN: 978-80-271-3521-9

Přečtěte si více o knize Kempiči, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Grada.

Nakladatelství Grada vzniklo v roce 1991 a za dobu své existence si vybudovalo pozici největšího tuzemského nakladatelství odborné. Nakladatelství vydalo téměř 8.000 titulů a jeho nabídka pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí.

 

Vyhrajte knihu Kempiči

Než se Vojtěch Říha pustil do mapování kempů po celé naší vlasti, byl kempinkem zcela nepolíben a zabrat mu dalo už postavení stanu. Postupem času však kempování propadl a ve své knize všem podobně založeným cestovatelům přináší řadu dobrých rad, tipů a triků, jak si užít nocování v kempech napříč Českou republikou. Na co si dát pozor, co se vzít s sebou a kde si užijete nejvíc zábavy?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kempiči vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kempiči
probíhá od 23. května do 5. června 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Kempiči

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKempiči
(Ne)postradatelný rádce pro milovníky kempinku

Říha, Vojtěch

Grada, 2023

Napsat komentář