Získejte průvodce místy spjatými s Járou Cimrmanem

slavna-mista-jary-cimrmana-perex
Poznejte další z řady turistických cílů spojených se jménem slavného českého velikána a génia Járy Cimrmana. Některá místa vznikla nedávno, jiná se jen nevešla do předchozího titulu Památná místa Járy Cimrmana, ale všechna stojí za návštěvu.

Po stopách českého génia

Pokračování úspěšného titulu Památná místa Járy Cimrmana. V knize jsou nejen nová místa, která za dobu od vydání první knihy vznikla, ale i starší známá místa, která v předchozí knize nebyla.

Poznejte další slavná místa, na kterých zanechal výraznou stopu či významný odkaz náš nejslavnější velikán a génius – Jára Cimrman. Jistě by ho velmi potěšilo, jak vzkvétá turistický ruch spojený s tímto nejslavnějším Čechem. Lidé chodí i jezdí jeho ulicemi, hledají a nacházejí Liptákov, stoupají do kopců, aby se mohli poklonit pomníkům tohoto velikána, a navštěvují také tři tuzemské rozhledny spojené s jeho jménem – nejnižší na Semilsku, nejmenší na Litoměřicku či dobře ukrytou na Svitavsku.

 

Slavná místa Járy Cimrmana

Autor: Radek Laudin

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 120
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2023
ISBN: 978-80-271-3608-7

Přečtěte si více o knize Slavná místa Járy Cimrmana, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Slavná místa Járy Cimrmana

Vydejte se na procházku po místech spjatých s českým velikánem a géniem Járou Cimrmanem. Projděte se uličkami nesoucími jeho jméno, navštivte muzea nebo nejnižší, nejmenší, či dobře ukrytou rozhlednu, případně se vydejte navštívit Liptákov. V pokračování úspěšného titulu Památná místa Járy Cimrmana najdete nejen nová místa, ale i ta dávno známá, která se do předchozí knihy už nevešla.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Slavná místa Járy Cimrmana vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Slavná místa Járy Cimrmana
probíhá od 16. do 29. května 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Slavná místa Járy Cimrmana

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSlavná místa Járy Cimrmana
Tady všude šel, tady všude byl...

Laudin, Radek

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář