Voňavý sen

dum vuni uvodni(1)
Dnes vám představíme voňavou knižní novinku z pera německé autorky. Anouk už dávno sní o tom, že bude vyrábět parfémy. Podaří se jí vydržet a dosáhnout toho, co chce v životě dělat?

Anouk už od dětství sní o tom, že se bude živit výrobou parfémů. K řemeslu ji ale přivede až náhoda, která ji zanese do starého francouzského městečka k rodině Girardových. Vůně divokých bylin a stále živá vzpomínka Anouk inspiruje k tvorbě nových kompozic. Anouk zažívá lásku i ztrátu, úspěch i neúspěch – ale vždy se vytrvale drží svých snů.

Dům vůní

Autorka: Martina Sahler
Přeložila: Romana Hájková

Počet stran: 352
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7625-248-6
Doporučená cena: 429 Kč

Knihu Dům vůní vydalo nakladatelství Metafora.

Ukázka z knihy

Isabell se do ní zavěsila a táhla ji k východu. Anoučin nos byl vždy v pohotovosti, ať už na rozkvetlých loukách, nebo v různých podnicích, kosmetických prodejnách, tržnicích nebo cizích domech. Někdy si přála, aby to dokázala vypnout, třeba když hrozilo, že ji pachy vyvedou z míry. Nebyl žádný kousek ovoce, zeleniny, ani sousto chleba, ke kterému by si před jídlem nepřičichla. Matka se roky marně snažila ji to odnaučit. Anouk věděla, že každá vůně je pomíjivá, ale tato na Gare du Nord v ní zanechala trvalou stopu. Jako by to byl dárek na uvítanou, který jí připravila Paříž. Bienvenue. Tak mu bude říkat, dokud nezjistí, co to bylo.

K dispozici máte také celou ukázku.

O autorce

Martina Sahler (*1963) je německá spisovatelka, která publikovala i pod pseudonymy Lena Beckmann a Enie van Aanthuis. Studovala germanistiku a skandinávská studia, po stáži ve vydavatelské skupině pracoval do roku 1990 jako redaktorka na plný úvazek. Od té doby je spisovatelkou a editorkou na volné noze. Píše knihy pro mládež a historické romány pro různá nakladatelství. Její romány jsou překládány do mnoha jazyků.

Zdroj informací: peoplepill.com


Logo_MetaforaNakladatelství METAFORA bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V oblasti poznání je METAFORA vydavatelem knih takových autorů, jako je Elizabeth Haichová, Judy Hallová či Anthony Wiliam. V lednu 2019 spojila METAFORA síly s Nakladatelským domem GRADA a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih pod značkou METAFORA. S knihami z METAFORY je čas číst, snít a žít.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDům vůní

Sahler, Martina

Metafora, 2023

Napsat komentář