Zasoutěžte si o vyšetřování se zamilovaným koncem

chce-to-dva-perex
Život Clem je jedna velká katastrofa. Když ještě navíc zjistí, že jí nějaká žena ukradla identitu, je to poslední kapka. S pocitem, že už nemá co ztratit, se pouští do pátrání po oné osobě. Najde kromě ní také lásku v náručí pohledného detektiva?

Naděje na štěstí s policejním odznakem

Jediné, co Clem těší, je jízda na kolečkových bruslích. Její práce v londýnském obchůdku je v ohrožení, bývalý přítel chce být její nejlepší kamarád, soused si vymohl soudní zákaz volného pohybu jejího psa a rodiče uprchli ze země a nechali jí na krku své dluhy.

Když zjistí, že ještě ke všemu někdo ukradl její identitu a vydává se za ni, je naštvaná a rozhodne se svou dvojnici vypátrat za každou cenu. Vrhne se proto do bláznivé honby za spravedlností, která zahrnuje i docela okouzlujícího detektiva, který se zdá být neobvykle zaujatý nejen tímto zapeklitým případem, ale hlavně Clem samotnou.

 

Chce to dva

Autorka: Natalie Coxová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Klára Kolinská
Počet stran: 352
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2023
ISBN: 978-80-271-3503-5

Přečtěte si více o knize Chce to dva, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Chce to dva

Clem potkává jedna katastrofa za druhou, a když už má pocit, že nic horšího než dluhy po emigrovaných rodičích ji potkat nemůže, přijde další rána. Clem totiž zjistí, že si někdo přivlastnil její identitu. Na to už sama stačit nebude, proto je ráda, když její případ začne zajímat policii. A okouzlujícího detektiva navíc nezaujal pouze zločin, ale především Clem samotná. Mohl by se její život snad konečně obrátit k lepšímu? To si přečtěte v románu Natalie Coxové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Chce to dva vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Chce to dva
probíhá od 21. března do 3. dubna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Chce to dva

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeChce to dva

Coxová, Natalie

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář