Zahrajte si o svatbu zahalenou tajemstvím

soutez-vikend-plny-viny
Will se konečně po letech zamiluje a ihned se vrhá do svatby – spolu se svými nejlepšími přáteli se snoubenci vydávají do Portugalska, aby si řekli své ano. Je ale vše tak idylické, jak se jeví? Co Willova nastávající skrývá? Vrátí se domů všichni?

Vila plná tajemství

Rachel a Jack.
Paige a Noah.
A Will.
Pět přátel, kteří se znají dlouhá léta.
A pak je tu Ali, Willova nová snoubenka.
Will je po letech špatných rozhodnutí konečně zamilovaný. Co na tom, že svatba s Ali přichází možná až příliš rychle po jejich seznámení? Všechny tři páry se vydají do Portugalska na romantický obřad na pobřeží. Víkend v nádherné vile je skvělou příležitostí, jak Ali poznat trochu blíž.
Idylický výlet ale naruší šokující tajemství. Ale ukáže se, že nastávající nevěsta není zdaleka jediná, kdo něco skrývá, a jak začínají jednotlivá tajemství vyplouvat na povrch, hrozí, že se přátelství i manželství rozpadnou. Domů se navíc nevrátí všichni.

Víkend plný viny

Autorka: Sandie Jonesová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Vydáno: 01/2023
ISBN: 978-80-271-3641-4

Přečtěte si více o knize Víkend plný viny, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Sandie Jonesová je novinářka na volné noze píšící mimo jiné pro Sunday Times, Daily Mail, Woman‘s Weekly a časopis Hello. Kdyby nebyla spisovatelkou, stala by se návrhářkou interiérů, protože je až nezdravě posedlá tapetami a polštářky. Žije v Londýně s manželem a třemi dětmi.

Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis

 

Vyhrajte knihu Víkend plný viny

Rachel, Jack, Paige, Noah a Will – pět přátel, kteří se znají léta. Není tedy divu, když se Will konečně zasnoubí, že parta svého přítele doprovodí do Portugalska, aby si řekl ano se svou nastávající Ali. Ale není svatba unáhlená? Co o budoucí manželce Will vlastně ví? Jak dobře zná své dlouholeté přátele? Kolik kdo skrývá tajemství? A vrátí se domů všech šest lidí?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Víkend plný viny vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Víkend plný viny
probíhá od 17. do 30. ledna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Víkend plný viny

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVíkend plný viny

Jonesová, Sandie

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář