Zasoutěžte si o tipy, jak přežít, že jste single

radosti-a-strasti-single-zeny-perex
Rozejít se s partnerem a zůstat single není konec světa, ačkoliv se vás o tom vaše okolí snaží možná dost často přesvědčit. Je jedno, jestli je vám třicet nebo padesát, v každém věku se dá začít znovu a Eva Dolejšová vám poradí, jak si to navíc užít.

Klady a zápory single života

Pokud se stanete znenadání a naprosto nečekaně single, nepanikařte! Nevěšte se a nevypijte všechny zásoby vína. Byla by to škoda, protože třeba stejně jako autorka zjistíte, že přes veškerá úskalí, která vás jako single (nejen) ženu a (nejen) v padesáti čekají, dojdete k poznání, že být single zase není takový průšvih, jak jste si mysleli. Tak jako vše má dvě strany, tak i být single má zápory i klady a když oboje vezmete útokem, a hlavně s humorem, rozhodně to bude jízda! Ať je vám třicet nebo padesát, když se stanete single, neznamená to, že máte hodit flintu do žita! Naopak. Vezměte to tak, že život právě začíná!

 

Radosti a strasti single ženy

Autorka: Eva Dolejšová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2022
ISBN: 978-80-271-3747-3

Přečtěte si více o knize Radosti a strasti single ženy, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Eva Dolejšová žije se synem a dvěma psi v Litoměřicích. Celý život pracuje jako knihovnice a raduje se z toho, že si vybrala nejméně stresující povolání, které ji stále baví. Ráda chodí s přáteli na výlety, do kina a do divadla, na výstavy a miluji čtení. A samozřejmě ji těší psaní a má velkou radost, když se její knihy někomu líbí.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Radosti a strasti single ženy

Rozešel se s vámi partner, nebo jste se sama rozhodla odejít z nefunkčního vztahu? Nevěšte hlavu, zůstat sama neznamená, že musíte sedět doma v teplácích, plakat u romantických komedií a u toho vypít všechny zásoby vína. Být single totiž může být skvělá zábava a je jedno, kolik je vám zrovna let. Neházejte flintu do žita a s knihou Evy Dolejšové se naučte, jak období bez partnera nejen přežít, ale ještě si ho i užít.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Radosti a strasti single ženy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Radosti a strasti single ženy
probíhá od 11. do 24. října 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Radosti a strasti single ženy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRadosti a strasti single ženy

Dolejšová, Eva

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář