Vyhrajte román s netypickou zástupkyní rodičů

soutez-mama-to-ma-na-haku
Kdo je Jen Dixonová? Rozhodně není typickou zástupkyní rodičů předškoláků. Má dvě dcery – každou s jiným tatínkem, hlasitou nekonvenční rodinu a metody, které ostatní matky nepřijímají zrovna s nadšením. Dejte šanci svěžímu, vítanému hlasu beletrie!

Upřímná, neuctivá a vtipná

Matka pětiletého syna, vybavená neodolatelným šarmem a drzostí, říká věci, které si všechny mámy skutečně myslí, ale radši je nevysloví nahlas…

Chytrý román, který zachycuje rok života zástupkyně rodičů dětí ve třídě předškoláků, je brilantní zprávou o přízemním a překvapivě drsném terénu rodičovské politiky.

Matka pětiletého syna z Kansas City, vybavená neodolatelným šarmem a drzostí, říká věci, které si všechny mámy skutečně myslí, a prochází jí to – většinou. V nadšeně přijatém románu se čtenářky seznámí s její nekonvenční rodinou a hlasitě se smějí, když se Jen snaží proplouvat překvapivě náročným terénem rodičovské politiky.

Jen Dixonová není typická zástupkyně rodičů ve třídě předškoláků – ani máma obecně. Její dvě dcery, které zplodila se dvěma různými (pravděpodobně) muzikanty, už jsou na vysoké a s Maxem si tuhle roli zopakuje podruhé – tentokrát s manželem a otcem svého syna po boku. I když ji její nejlepší kamarádka a předsedkyně Sdružení rodičů a přátel školy vidí jako nejvhodnější adeptku na tuhle práci (nebo nejstarší), ne všichni rodiče mají stejný názor.

Jen například požaduje, aby všichni v co nejkratším čase reagovali na její e-maily týkající se pomoci ve třídě nebo přinesli na třídní schůzku „speciální“ brownies, takže ne všechny matky přijímají její metody s nadšením. Přidejte k tomu starou lásku z její minulosti, matku alergického dítěte, překvapivě sexy učitelku a aspirantku na Dokonalou hospodyňku, jíž není snadné se zavděčit a jež na každém kroku vyvolává problémy, a z té práce se stane mnohem víc, než k čemu se upsala.

Upřímná, neuctivá a vtipná kniha Máma to má na háku je svěží, vítaný hlas v beletrii – ten typ románu, po kterém opravdové mámy touží, a zábavná četba pro všechny matky, co se budou s úlevou smát jejím jízlivým postřehům.

Máma to má na háku

Humoristický román, který si dělá legraci z hrozně otravných lidí
Autorka: Laurie Gelmanová
Přeložila: Eva Brožová

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 312
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 06/2022
ISBN: 978-80-7565-160-0

Přečtěte si více o knize Máma to má na háku, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Laurie Gelmanová (*1964) se narodila a vyrostla v Kanadě. Než se pustila do psaní románů, pracovala pětadvacet let v Kanadě a Spojených státech jako televizní moderátorka. Se svým manželem Michaelem Gelmanem a dvěma dospívajícími dcerami žije v New York City. Máma to má na háku je její prvotina.

Zdroj informací: nakladatelství Jota

 

Vyhrajte knihu Máma to má na háku

Jen Dixonová je matkou pětiletého syna, má nekonvenční rodinu se škodolibým smyslem pro humor a je vybavená neodolatelným šarmem a drzostí. Je vhodnou adeptkou na předsedkyni Sdružení rodičů? Jak její požadavky vnímají ostatní matky? Co je špatného na „speciálních“ brownies? Kdo je překvapivě sexy učitelka a kdo aspiruje na Dokonalou hospodyňku?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Máma to má na háku vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Máma to má na háku
probíhá od 28. srpna do 3. září 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 vtipné knihy Máma to má na háku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMáma to má na háku

Gelmanová, Laurie

Jota, 2022

Vyhrajte román s netypickou zástupkyní rodičů - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. tomkatze napsal:

    Vyhraná knížka včera dorazila, děkuji, už se těším

Napsat komentář