Vyhrajte venkovní honbu za pokladem!

soutez-bojovky-na-ven
Léto je v plném proudu, všechny nás to táhne ven. Jenže co když se nám na procházku, neboť všechny pamětihodnosti v okolí jsme už viděli? Jedním z řešení by mohla být kniha plná šifer a her, které vedou k pokladu.

Nažhavte mozkové závity

Odpoledne venku na zahradě, to je pohoda! Ale něco tomu chybí… Procházka po okolí může být příjemná zábava – ale něco tomu chybí. Výlet do blízkého lesíka prospěje tělesnému i duševnímu zdraví, ale jak asi tušíte, něco tomu chybí… Ano, chybí tomu HONBA ZA POKLADEM!
V této knize naleznete 12 bojovek a celkem 60 šifer, které pořádně rozžhaví vaše mozkové závity. Každý vyluštěný rébus, založený například na zašifrované abecedě, hrátkách se slovy nebo číselných řadách, vás posune o krok blíž cíli.
Hrajte kdykoli s rodinou či přáteli na zahradě, výletě nebo třeba procházce nebo prostě jen tak pro radost!

Lovci šifer

Bojovky na ven
Autor: Lukáš Záleský

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Vydáno: 05/2022
ISBN: 978-80-271-3602-5

Přečtěte si více o knize Lovci šifer – Bojovky na ven, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte ani na ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

Lukáš Záleský se narodil roku 1993 v Ústí nad Labem. Absolvoval tamní gymnázium a v devatenácti se přestěhoval do Prahy, kde studoval knihovnictví na Karlově univerzitě. Už od mládí psal „do šuplíku“, v průběhu let byly jeho povídky publikovány ve sbornících několika českých knihoven. V roce 2014 spolupracoval jako scenárista na známé počítačové hře Polda VI. V současnosti pracuje jako produkční v nakladatelství a jako příležitostný redaktor dětských knížek. Roku 2020 vyšla jeho prvotina, hororové povídky Čtyři strany mince, a o dva roky později Bojovky na doma a Bojovky na ven ze série Lovci šifer. Jedná se o první knihy typu „honba za pokladem“ u nás. Nyní žije Lukáš i se svou nádhernou ženou Martinou opět v Ústí nad Labem, miluje dálkovou pěší turistiku, šachy, hraní na kytaru, svou rodinu a přátele a je, mírně řečeno, filmový maniak.

Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis

 

Vyhrajte knihu Lovci šifer – Bojovky na ven

Procházka po okolí, odpoledne na zahradě nebo výlet do lesa – příjemné venkovní aktivity, kterým však může něco chybět. Jenže co? Lukáš Záleský přichází s knihou plnou šifer a bojovek, pomocí kterých by chtěl své čtenáře dovést třeba k pokladu. Zavolejte rodinu, sousedy či přátele a pusťte se do hledání!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Lovci šifer – Bojovky na ven vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lovci šifer – Bojovky na ven
probíhá od 9. do 22. srpna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Lovci šifer – Bojovky na ven

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLovci šifer
Bojovky na ven

Záleský, Lukáš

Cosmopolis, 2022

Vyhrajte venkovní honbu za pokladem! - DISKUZE

Počet reakcí: 5
  1. pes napsal:

    Děkuji za knihu Lovci šifer, dnes mi ji přivezlo auto České pošty.

  2. IvanaM napsal:

    Dobrý den,
    moc děkuji za vyhranou knihu Esesákovo křeslo, přišla doslova obratem.
    Přeji krásný den. :)

  3. Hojaro napsal:

    Dobrý den.
    Dnes soutěžíme o knihu Jsi tam?. Soutěžní otázka se však ptá na knihu Kde jsi?. Ta vyšla v roce 2012 a má vazbu brožovanou lepenou.

  4. 135evik napsal:

    Dobrý den, u dnešní soutěže (Lovci šifer) chybí otázka.

Napsat komentář