Zahrajte si o tajemství zázračného Clock genu

seridte-se-perex
Proč diety, které mají fungovat na všechny, právě u vás selhaly? A proč vstáváte unavení, přestože jste spali doporučovanou dobu? Právě proto, že nic jako obecný vnitřní rytmus neexistuje. Naučte se identifikovat ten svůj a uvidíte, že vám bude lépe.

Cesta za harmonií a zdravím

Žijete zdravě, cvičíte, máte dostatek spánku, ale i přes to přibíráte na váze a ráno pětkrát posouváte budík? Diety, které radí odborníci fungují na všechny ostatní, ale na vás zásadně ne? Řešení je jednoduché – seřiďte se!

V knize Seřiďte se (Change Your Schedule, Change Your Life) Dr. Suhas Kshirsagar, jehož výzkum spojuje starodávnou ájurvédskou moudrost s nejnovějšími vědeckými poznatky, předkládá čtenářům 30denní plán, pomocí kterého se vydáte na cestu za harmonií, zdravím a ideální váhou. Na příbězích svých pacientů ukazuje, jak důležité je si uvědomit jedinečný vnitřní rytmus vedený cirkadiánním kódem a Clock geny a přizpůsobit svůj životní styl potřebám těla. Uvědomuje si, že každý jsme jiný, máme jiný metabolismus, což je koneckonců důvod, proč nikdy nefungují ony výše zmíněné diety. Dělí čtenáře do čtyř skupin a pro každou z nich navrhuje individuální postup, jak dosáhnout cíle, aniž by se trápili, měli hlad, nebo pociťovali jiné nepříjemné dopady změn.

Dovolte svému tělu přirozeně řídit váš život. Změnou, kterou pocítíte téměř okamžitě, budete příjemně překvapeni a po pár týdnech budete udiveně přemýšlet nad tím, jak jste někdy mohli žít jinak. Šťastnou cestu k seřízení!

 

Seřiďte se

Zázračná síla Clock genu
Autor: Dr. Suhas Kshirsagar

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Překlad: Pavla Němečková
Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2022
ISBN: 978-80-7413-502-6

Přečtěte si více o knize Seřiďte se, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete také prohlédnout krátkou ukázku.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

O autorovi

Doktor Suhas Kshirsagar, BAMS, MD (ájurvéda) je celosvětově uznávaný ajurvédský léčitel a učitel původem z Indie. Je ředitelem společnosti Ayurvedic Healing, vedoucím kliniky Integrative Wellness Clinic v Severní Kalifornii a autorem knihy The Hot Belly Diet. Je držitelem titulu BA v ajurvédské medicíně a na prestižní univerzitě Pune University absolvoval tříletý rezidenční MD program (doktorát v ajurvédské interní medicíně) s vyznamenáním. Působí jako poradce a konzultant v Chopra Center a je členem několika ajurvédských institucí.
(Zdroj informací: nakladatelství Zoner Press)

 

Vyhrajte knihu Seřiďte se

Každé tělo má svůj unikátní vnitřní rytmus vedený cirkadiánním kódem a Clock geny. Když se jej naučíte rozpoznat, budete rázem na správné cestě k harmonii, zdraví anebo za ideální váhou. Dovolte svému tělu řídit váš život a uvidíte, že během několika týdnů dojde ke změně a vy se budete se cítit mnohem lépe. Doktor Suhas Kshirsagar vám ve své publikaci, v níž spojuje starodávnou ájurvédskou moudrost s nejnovějšími vědeckými poznatky, ukáže, jak na to.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Seřiďte se vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Seřiďte se
probíhá od 28. července do 10. srpna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 naučné knihy Seřiďte se

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSeřiďte se
Zázračná síla Clock genu

Dr. Kshirsagar, Suhas

Zoner Press, 2022

Napsat komentář