Zasoutěžte si o souboj mezi rozumem a citem

Rebelky z Oxfordu - Jak zkrotit svůdníka (Ukázka)
Lady Lucii se konečně povedlo získat jedno z hlavních londýnských nakladatelství, které měla v plánu využít ke vzpouře proti parlamentu. V cestě jí však stojí dávný nepřítel, lord Ballentine a jeho podmínka. Přistoupí na ni Lucie?

Noc s nepřítelem

Lady Lucie zuří. S pomocí skupinky oxfordských sufražetek se jí konečně podařilo nashromáždit dostatek jmění, aby mohla ovládnout jedno z hlavních londýnských nakladatelství, a to s jediným cílem: využít ho ke vzpouře proti parlamentu. Kdo by však mohl tušit, že jedinou osobou, která stojí v cestě úspěchu, je její dávný nepřítel lord Ballentine? Tristan je ochoten předat jí většinový podíl v nakladatelství, ale jen za nehoráznou cenu – za noc v jeho posteli.

Lucie přitahuje Tristana jako žádná jiná žena. Spaluje ho svou prudkostí a odhodláním pokaždé, když se střetnou. Jejich souboj rozdmýchává plameny náklonnosti a výřečný svůdník riskuje, že se chytí do vlastní pasti.

Zatímco se Lucie snaží Tristana přelstít na všech frontách, v nakladatelství i v ložnici, brzy zjistí, že platí známé tvrzení: ve válce a v lásce je dovoleno všechno…

 

Rebelky z Oxfordu – Jak zkrotit svůdníka

Autorka: Evie Dunmore

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Michaela Martinová
Počet stran: 464
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2022
ISBN: 978-80-271-3381-9

Přečtěte si více o knize Rebelky z Oxfordu – Jak zkrotit svůdníka, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte ani na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Pan Barnes si ji také ostražitě prohlížel. „Jde o správní radu,“ prohlásil. „Správní rada se momentálně snaží pochopit, proč byste měla zájem o převzetí časopisů, jako je týdeník Naše hrabství nebo Magazín pro náročné dámy.“
„Nejedná se o převzetí, ale spoluvlastnictví,“ opravila ho Lucie, „a moje důvody jsou stejné jako vždycky. Tyhle časopisy mají působivě široký dosah, velký okruh čtenářů a zřetelný růstový potenciál. Kromě toho vaše odkoupení práv na řadu básní Kapsa plná rýmů ukázalo, že nakladatelství London Print je schopné úspěšně vstoupit na knižní trh, takže zajímá každého, kdo se zabývá vydáváním knih, pane Barnesi.“ (str. 15–16)

 

O autorce

Evie Dunmore, bestsellerová autorka USA Today, spojila při psaní série Rebelky z Oxfordu kouzelné scenerie města Oxford se svou vášní pro historické romance, ženské průkopnice a vše viktoriánské. Vystudovala diplomacii, a to právě na Oxfordské univerzitě. Živí se jako konzultantka a je členkou Asociace romantických spisovatelů RNA. V současné době žije v Berlíně a lásku k Velké Británii 19. století soustřeďuje do svého psaní a sbírky tartanových plédů.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Rebelky z Oxfordu – Jak zkrotit svůdníka

Na cestě k ovládnutí jednoho z hlavních londýnských nakladatelství stojí v cestě lady Lucii poslední překážka. Její dávný nepřítel lord Ballentine je ochoten vzdát se svého většinového podílu pouze výměnou za společnou noc. Lucie se sice snaží lorda přelstít, ale nevšimne si plíživě se rozhořívajících plamenů náklonnosti. Jak dopadne bitva mezi rozumem a citem? To si přečtěte v druhém románu ze série Rebelky z Oxfordu, kterou má na svědomí bestsellerová autorka USA Today Evie Dunmore.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Rebelky z Oxfordu – Jak zkrotit svůdníka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rebelky z Oxfordu – Jak zkrotit svůdníka
probíhá od 5. do 18. července 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Rebelky z Oxfordu – Jak zkrotit svůdníka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRebelky z Oxfordu – Jak zkrotit svůdníka

Dunmore, Evie

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář