Vyhrajte boj s podezřelým spolkem o kopec Krkavec

klub-klikaru-boj-o-krkavec-perex
Kdysi býval Krkavec obyčejným kopcem za Plzní, kam lidé rádi jezdili na výlety. Teď však kolem vyrostl plot a jediný, kdo za něj smí, jsou muži z bílého mercedesu. Podaří se Lukášovi, Jirkovi a Šárce zjistit, co je podezřelý spolek zač?

Hrozba číhající za plotem

Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný. Tajemný bílý mercedes sjíždí z Krkavce do města a muži v něm po něčem pátrají. Nebo po někom? Podezřelá aktivita kolem Krkavce svede dohromady nesourodou partičku spolužáků. Nadšený biker Lukáš, do historie zažraný Jirka a charismatická Šárka budou muset spojit své síly, protože sami by nedokázali čelit hrozbě, která se na ně a na celé město řítí. Podaří se trojici kamarádů odhalit tajemství Krkavce? Zvítězí oni, nebo podezřelý spolek spiklenců se záhadným názvem Čísla?

 

Klub Klikařů – Boj o Krkavec

Autor: Vít Martin Matějka

Vydalo: nakladatelství Fragment
Ilustrace: Jaroslav Kratochvíl
Počet stran: 136
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2022
ISBN: 978-80-253-5801-6

Přečtěte si o knize Klub Klikařů – Boj o Krkavec více a nezapomeňte také na ukázku.

 

O autorovi

Vít Martin Matějka se narodil v roce nejlepšího pop-artu 1982 v Písku. Vystudoval lékařskou fakultu v Plzni, kde se následně usadil a začal pracovat jako onkolog. Tvůrčím psaním se zabývá již od středoškolských let, se střídavými úspěchy se účastnil literárních soutěží. Několik let recenzoval knihy pro portál Mfantasy. Kromě psaní se ve volných chvílích věnuje sjíždění kopců na snowboardu nebo na kole. Literaturu konzumuje i pasivně, pro omezené časové možnosti pak poslední dobou hlavně formou audioknih. Boj o Krkavec je jeho prvotina.
(Zdroj informací: nakladatelství Fragment)

 

Vyhrajte knihu Klub Klikařů – Boj o Krkavec

Krkavec býval oblíbeným cílem výletníků, jenže teď už na kopec nikdo nesmí. Kolem totiž vyrostl vysoký plot a za ním se zřejmě odehrávají nějaké nekalosti. Tato podezřelá aktivita vzbudí zájem tří spolužáků, kteří se rozhodnou odhalit, kdo jsou tajemní muži z bílého mercedesu. Netuší však, jak nebezpečné toto pátrání bude, a vy si můžete přečíst, zda zvítězí oni, nebo spiklenci ze spolku se záhadným názvem Čísla.

Ve spolupráci s autorem Vítem Martinem Matějkou vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Klub Klikařů – Boj o Krkavec vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Klub Klikařů – Boj o Krkavec
probíhá od 30. června do 13. července 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy pro děti Klub Klikařů – Boj o Krkavec

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKlub Klikařů – Boj o Krkavec

Matějka, Vít Martin

Fragment, 2022

Napsat komentář