Získejte náměty na zábavné domácí bojovky

lovci-sifer-bojovky-na-doma-perex
Přemýšlíte, jak zabavit děti během deštivého dne, nebo okořenit rodinnou oslavu či party s přáteli? Máme pro vás tip na knihu, která na hodiny zabaví všechny milovníky hádanek, šifer a kvízů. Vydejte se na honbu za pokladem!

Honba za pokladem přímo v obýváku

Honba za pokladem bývá nebezpečná a je při ní třeba překonat řadu nástrah. Vy se na ni ale můžete vydat v bezpečí vlastního domova. Stačí ukrýt rafinovaně poklad podle vlastního výběru, otevřít knihu, rozmístit jednotlivé šifry a z vašeho bytu se rázem stane tajuplný ostrov.

V této knize naleznete 12 bojovek a celkem 60 šifer, které pořádně rozžhaví vaše mozkové závity. Každý vyluštěný rébus, založený například na zašifrované abecedě, hrátkách se slovy nebo číselných řadách, vás posune o krok blíž cíli.

Hrajte kdykoli s rodinou či přáteli na oslavách, party, návštěvách nebo prostě jen tak pro radost!

 

Lovci šifer – Bojovky na doma

Autor: Lukáš Záleský

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2022
ISBN: 978-80-271-3603-2

Přečtěte si více o knize Lovci šifer – Bojovky na doma, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

Lukáš Záleský se narodil roku 1993 v Ústí nad Labem. Absolvoval tamní gymnázium a v devatenácti se přestěhoval do Prahy, kde studoval knihovnictví na Karlově univerzitě. Už od mládí psal „do šuplíku“, v průběhu let byly jeho povídky publikovány ve sbornících několika českých knihoven. V roce 2014 spolupracoval jako scenárista na známé počítačové hře Polda VI. V současnosti pracuje jako produkční v nakladatelství a jako příležitostný redaktor dětských knížek. Roku 2020 vyšla jeho prvotina, hororové povídky Čtyři strany mince, a o dva roky později Bojovky na doma a Bojovky na ven ze série Lovci šifer. Jedná se o první knihy typu „honba za pokladem“ u nás. Nyní žije Lukáš i se svou ženou Martinou opět v Ústí nad Labem, miluje dálkovou pěší turistiku, šachy, hraní na kytaru, svou rodinu a přátele a je, mírně řečeno, filmový maniak.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Lovci šifer – Bojovky na doma

Pokud rádi procvičujete své mozkové závity při řešení různých rébusů a hádanek a zároveň chcete okořenit party s přáteli nebo jen trochu rozproudit nudné rodinné odpoledne za deštivého dne, bude se vám kniha Lukáše Záleského líbit. Najdete v ní 12 bojovek a 60 šifer, které vás zabaví na dlouhé hodiny.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Lovci šifer – Bojovky na doma vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lovci šifer – Bojovky na doma
probíhá od 21. června do 4. července 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Lovci šifer – Bojovky na doma

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLovci šifer
Bojovky na doma

Záleský, Lukáš

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář