Získejte temné povídky plné černého humoru

temna-rana-perex
Ve sbírce dvanácti bizarních temných povídek se jejich hrdinové musí potýkat s řadou situací, které mohou občas v životě potkat každého. Naštěstí jim nechybí patřičná dávka černého humoru, který se stává světlem na cestě vpřed.

Příběhy, které se mohou stát i vám

Temná rána může být něco v našich životech, co přichází z šera a zanechává nezhojitelné jizvy. Mohou to být také kocoviny po probuzení z nočních můr. Světlem, které nám v takových situacích ukazuje cestu vpřed, bývá mnohdy už jen černý humor. Autor ho naštěstí postavám, ponechaným jeho rozmarům, dopřává v patřičné míře.

Jsou to zvláštní příběhy. Některé z nich by se mohly stát každému z nás třeba v kanceláři. I tam se mohou skrývat nevyzpytatelní démoni moderního věku. Některé se vynořily jako ozvěna drsných minulých časů. A některé nás možná teprve čekají, budoucnost může vypadat všelijak a vždycky jí nakonec budeme muset čelit my, lidé.

Všechny texty mají společnou rychlost, jakou se řítí vpřed. Stejně jako životní pouť autora, který povídky shromážděné v této knize vytvářel řadu let. Malou ochutnávkou vám mohou být jeho stand-upy, které možná znáte z televize, internetu nebo z návštěvy některého z živých vystoupení. K této směsi si přidejte pořádnou dávku absurdity, okořeňte špetkou nemravnosti (ale jen trochou) a ponořte se do světů, ze kterých se rádi vrátíte zpět do prosluněné reality. I když…

 

Temná rána

Autor: Zbyněk Vičar

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 248
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2022
ISBN: 978-80-7565-966-8

Přečtěte si více o knize Temná rána, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Temná rána

Každý z nás se občas probudí do temného rána nebo mu život uštědří pořádný šťouchanec, který zanechá nezhojitelnou jizvu. Často máme pocit, že už nevíme, jak z takových dní ven a jedinou nadějí je černý humor. A ten naštěstí svým hrdinům z povídek dopřává Zbyněk Vičar v hojné míře. Přečtěte si právě nyní jeho sbírku dvanácti bizarních temných povídek, po jejichž dočtení budete rádi, že se můžete vrátit zpět do vlastní prosluněné reality.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Temná rána vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Temná rána
probíhá od 12. do 18. června 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 povídkové knihy Temná rána

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTemná rána

Vičar, Zbyněk

Jota, 2022

Napsat komentář