Získejte pravdu odhalenou po sedmi letech

sedm-let-temnoty-perex
Jedna mrtvá dívka a tři muži, kteří mají co skrývat, takový je počátek policejního vyšetřování, které vyústí v další tragédii. Sowon už sedm let žije v jejím stínu a s nálepkou syna masového vraha, přesto je přesvědčen, že je otec nevinný. Podaří se mu to dokázat?

Naděje na pravdu

Když je v přehradě Serjong kousek od zapadlé korejské vesnice nalezena mrtvá mladá dívka, policie okamžitě zahájí vyšetřování. Současně s tím se tři muži ocitají uprostřed důmyslné hry na kočku a myš. Dívčin otec Jongdže a dva zaměstnanci ostrahy z vodohospodářské správy mají ohledně oné noci každý co skrývat. Všichni se snaží vypátrat, co se dívce stalo, aniž by prozradili svá pečlivě střežená tajemství. Otevřená konfrontace na přehradě vyústí v obrovskou tragédii, jeden z mužů je obviněn z vraždy a poslán do vězení.

Sedm let žije Sowon, syn odsouzeného, ve stínu otcova šokujícího, nevysvětlitelného zločinu. Kamkoli přijde a cokoli udělá, všude ho vnímají stejně: je synem masového vraha. Jakmile Sowon obdrží balíček slibující vysvětlení toho, co se tenkrát u přehrady Serjong stalo, musí čelit nebezpečí, o němž dosud neměl ani ponětí.

 

Sedm let temnoty

Autor: Čong Judžong

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Petra Ben-Ari
Počet stran: 551
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2022
ISBN: 978-80-275-0678-1

Přečtěte si více o knize Sedm let temnoty, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Sedm let temnoty

Když je v přehradě nalezeno tělo mrtvé dívky, policie se okamžitě pouští do vyšetřování, které nakonec po otevřené konfrontaci skončí další tragédií. Do vězení je poslán jeden z podezřelých a jeho rodina se okamžitě začne potýkat s předsudky okolí. Po sedmi letech Sowonovi však svitne naděje, že by jeho otec mohl být očištěn, protože se celá tragédie odehrála jinak. Odhalit pravdu bude ale nebezpečnější, než si dokáže představit.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Sedm let temnoty vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Sedm let temnoty
probíhá od 15. do 21. května 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 krimi knihy Sedm let temnoty

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSedm let temnoty

Judžong, Čong

Host, 2022

Získejte pravdu odhalenou po sedmi letech - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. jednamalaholka napsal:

    Dobrý den,kniha dnes vyzvednuta na poště,děkuji moc.

  2. Alena napsal:

    Moc děkuji za bleskové doručení výhry.

Napsat komentář