Získejte pirátské dobrodružství Jacka Courtneyho!

soutez-blesk
Jack Courtney se spolu se svými přáteli, Amelií a Xanderem, vydává na další dobrodružství – tentokrát chtějí najít poklad na dně oceánu v Zanzibaru. Padnou však do zajetí somálských pirátů. Podaří se jim vymyslet plán, jak se zachránit? A jakou roli sehraje somálský chlapec Mo?

Od pokladu po pirátské zajetí

Dobrodružství Jacka Courtneyho pokračuje! Jack se spolu se svými dvěma přáteli, Amelií a Xanderem, vydává opět do Afriky, tentokrát do Zanzibaru, kde na dně oceánu pátrají po pokladech. Takto získané peníze hodlá Jack věnovat projektům na záchranu korálových útesů. Poslední den pobytu se trojice přátel vydává dál než obvykle, jejich člun je vlákán do pasti a všichni tři padnou do rukou somálským pirátům. Aby jejich rodiče nemuseli platit výkupné, snaží se naši hrdinové vymyslet plán útěku. Po nuceném přesunu do výcvikového tábora pro dětské vojáky se jejich jedinou nadějí stává chytrý somálský chlapec Mo. Dokážou společně vyváznout z područí krutého Generála Sira? Druhý díl třídílné série.

 

Blesk

Autor: Wilbur Smith

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Vydáno: 03/2022
ISBN: 978-80-7639-125-3

Přečtěte si více o knize Blesk ze série Dobrodružství Jacka Courtneyho, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Wilbur Smith (* 1933 Severní Rhodesie, dnešní Zambie ) Wilbur Smith je proslulý autor dobrodružných románů. Jeho knihy se většinou odehrávají v Africe (spisovatel se narodil v Africe britským rodičům), vynikají poutavým dějem a jsou plné nečekaných zvratů. K nejznámějším Smithovým dílům patří ságy rodu Courtneyů a Ballantyneů. Zřejmě nejúspěšnějším autorovým románem je čtyřdílná Řeka bohů, která čtenáře zavede do Starověkého Egypta.

Zdroj informací: Knihcentrum.cz

 

Vyhrajte knihu Blesk

Jack Courtney se ve svém dalším dobrodružství vydává s Amelií a Xanderem do Zanzibaru. Zde, na dně oceánu, pátrají po pokladu, jehož obsah chtějí věnovat na záchranu korálových útesů. Poslední den výpravy se ale dostanou do pasti somálských pirátů, kteří je odvlečou do výcvikového tábora pro dětské vojáky. Trojice musí vymyslet plán, jak se odtud dostat. Jejich jedinou nadějí se stane somálský chlapec Mo. Podaří se našim hrdinům vyváznout ze zajetí Generála Sira?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Blesk vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Blesk
probíhá od 17. do 23. dubna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 dobrodružné knihy Blesk

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBlesk

Smith, Wilbur – Wakling, Christopher

Bookmedia, 2022

Napsat komentář