Získejte romantiku z kulinářského kurzu

soutez-domek-v-irsku
Hannah je úspěšnou právničkou z Manchesteru. Jednoho dne však zatouží po změně a uspěchaný městský život vymění za šestitýdenní kulinářský kurz spojený s výletem do Dublinu. Jaké zážitky na ni v Irsku čekají?

Irské zelené kopce a kulinářská škola

Uvelebte se v oblíbeném křesle a užijte si výlet za dobrým jídlem a pitím na krásný irský venkov.

Hannah se rozhodla pro velkou životní změnu – vymění kariéru úspěšné právničky z uspěchaného Manchesteru za šestitýdenní kurz vaření v Irsku. Cestou se zastaví v Dublinu, kde si užívá všechno, co nové město nabízí – irské speciality, skvělé drinky a také společnost charismatického Conora, se kterým se náhodou seznámí.
Když se další den přesune na malebný venkov a ubytuje se v útulném domku, zjistí, že to, co se stalo v Dublinu, tak docela v Dublinu nezůstalo… Kulinářská škola ukrytá mezi krásně zelenými kopci naučí Hannah víc než kuchařské základy.

 

Domek v Irsku

Autorka: Julie Caplinová
Přeložila: Ivana Čejková

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 352
Vazba: brožovaná
Vydáno: 03/2022
ISBN: 978-80-271-3364-2

Přečtěte si více o knize Domek v Irsku, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si přečíst krátkou ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Julie Caplinová je závislá na cestování a dobrém jídle. Neustále se snaží vypátrat dokonalý gin a je až nezdravě vybíravá, co se sklenic, toniku a ozdob týče. Mezi ochutnávkami ginu napsala svůj první román, který se odehrává v jednom z mnoha měst, jež během života poznala. Jako PR ředitelka se několik let potloukala po Evropě a brala nejlepší žurnalisty zabývající se jídlem a pitím na novinářské exkurze (takzvané služební cesty), aby ochutnali gastronomické pochoutky v nejrůznějších městech v Itálii, Francii, Belgii, Španělsku, Dánsku a Švýcarsku. Byla to náročná práce, ale někdo to dělat musel. A právě tyto exkurze se staly inspirací k napsání série Romantické útěky.

Zdroj informací: Cosmopolis

 

Vyhrajte knihu Domek v Irsku

Hannah je úspěšnou právničkou žijící svůj uspěchaný život v Manchesteru. Je to však to, co doopravdy chce? Vše se změní, když se rozhodne pro velký životní krok a svou rozjetou kariéru vymění za šestitýdenní kurz vaření v Irsku. Před jeho zahájením se zastaví v Dublinu, aby si užila vše, co toto město nabízí – od irské kuchyně, přes noční život, až po charismatického Conora. Jaký bude samotný kurz? Naučí se Hannah i něco jiného než jen kuchařské základy?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Domek v Irsku vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Domek v Irsku
probíhá od 12. do 25. dubna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Domek v Irsku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDomek v Irsku

Caplinová, Julie

Cosmopolis, 2022

Získejte romantiku z kulinářského kurzu - DISKUZE

Počet reakcí: 8
  1. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Nečekaná lekce lásky již rozeslaná byla v půli května. Týkalo se to pozdějších výher. Zeptám se, zda se jim Vaše výhra nevrátila nedoručená…

  2. Miky77 napsal:

    Dobrý den, v dubnu jsem knihu vyhrála a zatím nedorazila…? Předem děkuji za odpověď.

Napsat komentář