Zasoutěžte si o příběh nevyzpytatelné lásky

soutez-kazda-rada-kamarada
Josh se zná s Hazel od vysoké, kde zjistil, že se k sobě absolutně nehodí. Jak by taky mohli, s ohledem na Hazelinu ztřeštěnost. Když se potkávají po letech, najednou mu její společnost není tak nepříjemná. Může za to jeho nedávný rozchod? A najdou si k sobě nakonec s Hazel cestu?

Jak moc k sobě nepatří?

Hazel Camille Bradfordová ví, že její chování často leze lidem krkem, a většina mužů ji po pravdě nezvládá. Pokud je neodradí svým početným domácím zvěřincem a zálibou v absurdních situacích, spolehlivě je odežene poznámkami, pro které si dokáže vybrat ten nejnevhodnější okamžik. Což je ale jejich škoda, protože zábavnějšího člověka byste hledali stěží. Střízlivý, lehce odtažitý Josh Im se zná s Hazel z vysoké, kde zjistil, že se k téhle ztřeštěně rozverné holce rozhodně nehodí. Od prvního setkání, kdy mu pozvracela boty, po trapas s nesrozumitelným e-mailem, který mu poslala pod vlivem tišících léků, ji považoval spíš za přírodní úkaz než potenciální partnerku. Jenže mezitím uběhla řada let, rozchod s nevěrnou snoubenkou mu převrátil život naruby a Hazelina společnost mu najednou připadá jako příjemná změna. Tedy ne že by randili. Rozhodně ne spolu. Pouští se do vzájemného hledání partnerů a řadou čím dál trapnějších schůzek naslepo se snaží dokázat, jak moc k sobě nepatří. I když kdo ví…

 

Každá ráda kamaráda

Autorka: Christina Laurenová
Přeložil: Jan Sládek

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 328
Vazba: vázaná
Vydáno: 02/2022
ISBN: 978-80-7565-887-6

Přečtěte si více o knize Každá ráda kamaráda, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. A nezapomeňte si projít ukázku.

 

Jota_logo

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

 

O autorkách

Christina Laurenová je pseudonymem dvou nejlepších kamarádek, spřízněných duší, mentálních dvojčat a spisovatelského tandemu Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové, autorek bestsellerové série Božský. Autorky píší jak fikci pro mladistvé, tak pro dospělé, už spolu vytvořily několik The New York Times bestsellerů. Jejich knihy jsou přeloženy do více než 31 jazyků. Jejich prvním dílem vydaným pod tímto uměleckým jménem byl Božský bastard a šlo o přepracování mimořádně úspěšné fankfikce Christiny Hobbsové The Office (přes dva miliony stažení na internetu). Postupně vznikla celá „Božská“ série, zahrnující tituly Božský cizinec, Božský hráč, Božský milenec a Božský. Úspěchy slaví také s „Vášnivou“ sérií knih – Vášnivý lhář, Vášnivý svůdník, Vášnivý sprosťák a Vášnivý hříšník.

Zdroj informací: Jota

 

Vyhrajte knihu Každá ráda kamaráda

Hazel je jako neřízená střela: samý trapas či nevhodné poznámky, čímž od sebe odhání druhé ještě dříve, než ji poznají. Není tedy žádný div, že se dosud neusadila. Najdou se však i tací, kterým to nevadí – například Josh. S Hazel chodil na vysokou, kde měl možnost zjistit, že je Hazel spíše přírodním úkazem než potenciální partnerkou. Ale co když se situace změní? Co když se Josh musí rozejít s nevěrnou snoubenkou? Je pak Hazelina ztřeštěná osobnost naopak vítanou změnou?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Každá ráda kamaráda vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Každá ráda kamaráda
probíhá od 4. do 17. března 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Každá ráda kamaráda

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKaždá ráda kamaráda

Laurenová, Christina

Jota, 2022

Napsat komentář