Získejte k poslechu další díl série Hraničářův učeň

Souboj na araluenu
V dalším příběhu hraničářské učenkyně Maddie nebude ani tentokrát chybět napětí a dobrodružství. Zachrání Maddie obléhanou starou pevnost?

Poslední bitva o Araluen

Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země. Jediná, kdo je může všechny zachránit, je Willova hraničářská učeňka Maddie. S pomocí Hala, Thorna a ostatních členů skandijského bratrstva Volavek musí Maddie nejprve osvobodit Horáce a jeho vojáky z pevnosti. Dorazí však na hrad Araluen včas, aby pomohli Duncanovi a Kasandře?

Souboj na Araluenu

Autor: John Flanagan

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Přeložila: Eva Dejmková
Interpret: Matouš Ruml
Délka poslechu: 8h 45 m
ISBN: 978-00-0000-015-9
Vydáno: 2/2021

Přečtěte si více o audioknize Souboj na Araluenu, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz.
Poslechněte si krátkou ukázku.

audioteka.logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

O autorovi

John Flanagan je australský spisovatel, který nejprve pracoval jako reklamní textař a později redaktor na volné noze. Věnoval se také psaní scénářů pro televizní komedie. Vlastní fantastický svět, do kterého vstupují čtenáři po celém světě, původně vytvořil pro svého syna, kterého chtěl zábavným způsobem přivést ke čtení. Dnes patří k nejproduktivnějším australským prozaikům a mezi jeho velmi úspěšné počiny patří především fantasy série Hraničářův učeň.

Zdroj informací: Audiotéka.cz

Vyhrajte audioknihu Souboj na Araluenu

Čtrnáctý díl fantasy série Hraničářův učeň přináší velkou bitvu o Araluen. Přijde hraničářská učednice Maddie na pomoc králi Duncanovi a princezně Kasandře včas?

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Souboj na Araluenu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

 

Soutěž o audioknihu Souboj na Araluenu
probíhá od 18. února do 3. března

Náš tip pro ty, kteří soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Souboj na Araluenu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSouboj na Araluenu

Flanagan, John

Audiotéka.cz, 2021

Napsat komentář