Získejte příběh z himalájského kláštera

soutez-tajna-mantra
On je mnich žijící v Himálaji, ona je vědkyně z druhého konce světa. I přesto se jejich cesty spojí – snad díky osudu? – při nebezpečné honbě za starodávným svitkem, který obsahuje důležité proroctví. Kdo je pronásleduje? Komu mohou věřit? Povede se jim svitek získat?

Když se věda potká se spiritualitou

Na tento okamžik se Matt Lester v odlehlém himálajském klášteře připravoval pět let. Jeho osudem je otevřít starodávný, zapečetěný svitek obsahující proroctví, které svět naléhavě potřebuje. Když ale přijde jeho čas, svitek je ukraden. Matt se ocitne uprostřed nebezpečného pátrání a sázky jsou vysoké a on se stává z pronásledovatele pronásledovaným.
Na opačném konci světa se vědkyně Alice Weisensteinová právě chystá odhalit výsledky výzkumu zaměřeného na léčení mysli a těla. Události naberou zlověstný spád, když zmizí její nadřízený – a ona si uvědomí, že je sledována. Mattovo hledání svitku, vedené lámy, ho zavede až k Alici. Dvojice se vydává na nebezpečnou honbu za svitkem a hrozby se stupňují. Společně se musí rozhodnout, komu mohou skutečně věřit.
Tajná mantra spojuje v napínavém příběhu průlomovou vědu, spiritualitu a hloubku mysticismu tibetského budhismu. Může tak zcela otřást vaší představou toho, kdo jste a jakých proměn jste schopní.

Tajná mantra

Autor: David Michie
Přeložil: Zdeněk Chodora

Vydalo: nakladatelství Synergie
Počet stran: 272
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2021
ISBN: 978-80-7370-597-8

Přečtěte si více o knize Tajná mantra, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

David Michie se narodil v Zimbabwe, studoval v Jihoafrické republice, žil v ve Velké Británii a nyní bydlí s manželkou Koalou v australském Perthu. Celosvětový úspěch sklidily jeho knihy o kočce Rinpoče, která žije se samotným dalajlamou a poutavou formou seznamuje čtenáře v dnešním uspěchaném západním světě se základy buddhismu (Dalajlamova kočka, Dalajlamova kočka a umění přístDalajlamova kočka a síla meditace a Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu).

Zdroj informací: Kosmas

 

Vyhrajte knihu Tajná mantra

Matt Lester je mnich žijící v klášteře v Himálaji a celý svůj život se připravuje na to, že otevře starodávný svitek s proroctvím. Ten je však ukraden. Matt se tedy vydává na honbu za pravdou, při níž se setkává s vědkyní z druhého konce světa. Spojuje je nebezpečí, oba jsou pronásledováni. Kým a proč? Na to musí společnými silami přijít. Jenže komu mohou věřit?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Tajná mantra vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tajná mantra
probíhá od 12. do 18. prosince 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 napínavé knihy Tajná mantra

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTajná mantra

Michie, David

Synergie Publishing SE, 2021

Získejte příběh z himalájského kláštera - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, Tajná mantra dorazila v pořádku. Moc děkuji za výhru a přeji krásné Vánoce.

Napsat komentář