Vyhrajte honbu po stopách tajemné organizace

aristokrat-perex
Po prozkoumání torza, které bylo nalezeno v igelitu přímo uprostřed Karlových Varů, zůstanou vyšetřovatelé v šoku. Tajemný symbol na mrtvole by totiž mohl znamenat varování před návratem něčeho, z čeho mají všichni strach. Potvrdí se jejich obavy?

Protihráč, který je schopen všeho

Uprostřed Karlových Varů je nalezeno torzo těla zabalené v igelitu a označené podivným symbolem – písmenem A v trojcípé hvězdě a kruhu. Případu se ujímá ambiciózní policistka Andrea Šimečková se svým vyšetřovacím týmem a postupně odhalují závoj nejasností, za nímž se skrývá dávno zaniklá ázerbájdžánská organizace s tajemným názvem Aristokratiya. Ale zmizeli její členové opravdu ze světa? Má být znak na mrtvole varováním, nebo výzvou k obnovení její činnosti? Andree je kromě kolegů k ruce i její přítel Alexandr Kraus, novinář a bývalý policista. Ten po počátečních pochybách pomáhá synovi své bývalé přítelkyně nalézt odpovědi na to, kam zmizel jeho nejlepší kamarád. Hledat začnou v ázerbájdžánské restauraci. Náhoda?

Vyšetřování jede na plné obrátky. Reakce lidí, kterých se to dotýká, na sebe nenechají dlouho čekat a přinášejí s sebou jak odpovědi, tak i stínového protihráče, jenž je schopen kvůli své ochraně volit i ta nejkrajnější řešení…

 

Aristokrat

Autor: Antonín Mazáč

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 352
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2021
ISBN: 978-80-271-3353-6

Přečtěte si více o knize Aristokrat, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

Antonín Mazáč pochází ze západočeského Chodova. Tam začaly i jeho první spisovatelské krůčky, se kterými přišla láska k americké drsné detektivní škole. První detektivní příběh publikoval v povídkové knize Hledá se autor bestselleru – povídky 2011 pod záštitou Centra Paraple Zdeňka Svěráka. V současné době se věnuje především psaní románů. Je otcem literární soutěže ČESKÁ LUPA a pravidelně porotcuje v ceně Jiřího Marka pořádané sdružením AIEP, českou odnoží sdružení autorů detektivní a dobrodružné literatury. V roce 2014 autorovi vyšel triptych detektivních novel Noční tep, následovala kniha Křest ohněm a po ní detektivní román Letargie, v němž se poprvé představila vyšetřovací dvojice Saša Kraus a Andrea Šimečková. Navázal thrillerem Nezbytná opatření a v knize Aristokrat vrátil na scénu Andreu se Sašou. Ve volném čase pere, žehlí, myje nádobí, občas se nají, a když mu zbude pár minut, tak i tři hodiny denně píše.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Aristokrat

Nález torza zabaleného v igelitu vyvolá zděšení nejen mezi obyvateli Karlových Varů, ale po jeho prozkoumání zamrazí i ostřílené policisty. Co značí podivný symbol na mrtvole? Je možné, že by se opět hlásila o slovo ázerbájdžánská organizace Aristokratiya, o které se všichni domnívali, že zanikla? Na to musí přijít policistka Andrea Šimečková s pomocí kolegů a Alexandra Krause – novináře, bývalého policisty a především svého přítele. Podaří se jim odhalit pachatele, kteří se neštítí ničeho? To si přečtěte v napínavém thrilleru Antonína Mazáče.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Aristokrat vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Aristokrat
probíhá od 26. října do 8. listopadu 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Aristokrat

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAristokrat

Mazáč, Antonín

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář