Zasoutěžte si o babiččino děsivé tajemství

posledni-slova-perex
Betty Braithwaiteová umírá a poslední přání, které pronese, zní její vnučce jako nesmysl. Ovšem jen do té doby, než Bettyina dcera najde na zahradě kousek dětské kosti. Co se stalo a jak tajemství z minulosti ovlivní život rodiny?

Pravda pohřbená vzadu na zahradě

Dokonce i ta nejhlouběji pohřbená tajemství si mohou najít cestu na povrch.

Jen chvíli před tím, než Nicolina babička Betty zemře, požádá svou vnučku, aby se postarala o její děti na konci zahrady. Nicolina matka toto poslední přání přejde s tím, že jde jen o nesmysly. Když však Nicolina dcera Maisie při hraní na babiččině zahradě najde kousek kosti, je jasné, že se tady stalo něco zlověstného. Nicola chce přijít záhadě na kloub stůj co stůj. Co když ale odhalení bolestivého tajemství minulosti navždy rozdělí celou její rodinu?

 

Poslední slova

Autorka: Linda Greenová

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Překlad: Zdík Dušek
Počet stran: 304
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2021
ISBN: 978-80-7639-036-2

Přečtěte si více o knize Poslední slova, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Linda Greenová napsala svůj první román už jako devítiletá. Ale i když se její pohádkový thriller o cestování v čase na ponících příliš neuchytil, ráda si myslí, že jím prostě jen předběhla dobu. Přes veškerý neúspěch si svůj dětský sen stát se spisovatelkou splnila a již jí vyšlo několik románů. V prvních sedmi se věnovala spíše tématům vztahů a rodinných dramat. Před pikolou za pikolou je její první psychologické drama. Kromě toho je také oceněnou novinářkou, která pracovala pro Guardian, Independent on Sunday a Big issue. Greenová žije ve West Yorkshiru spolu se svým mužem a synem.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Poslední slova

Než Betty Braithwaiteová naposledy vydechla, pošeptala své vnučce, aby se postarala o její děti na konci zahrady. Nicola to nechápe, protože s její matkou, svou jedinou dcerou, se babička nestýkala a žádné další děti neměla. Nebo o nich jen nikdo nevěděl? Když Nicolina dcerka Maisie objeví na konci zahrady zlomek kosti, Nicole dojde, že ohledně dětí pravděpodobně nešlo jen o zmatené blábolení umírající staré ženy, ale že možná skrývala tajemství, které by mohlo rozdělit celou rodinu.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Poslední slova vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Poslední slova
probíhá od 25. dubna do 1. května 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Poslední slova

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoslední slova

Greenová, Linda

Bookmedia, 2021

Napsat komentář