Rovnováha je základem šťastného vztahu

Kazdy-dokaze-mit-vztah-nahled
Psychoterapeutka Stefanie Stahl už podruhé radí, jak docílit harmonie v partnerském životě.

Je docela časté, že na první schůzku přijde jeden z partnerů a vypráví mi uvěřitelný souvislý příběh. A pak přijde druhý partner a jeho příběh je také zcela uvěřitelný, ale přesto úplně jiný. Někdy mám pocit, že ani nemluví o stejném manželství.

– Stefanie Stahl

Od konceptu „Tvé vnitřní dítě musí najít domov“ k naplněnému partnerství.

Stefanie Stahl přesvědčivě a realisticky ukazuje, jak lze prací s vnitřním dítětem dosáhnout naplněného vztahu. Především je důležité posílit sebeúctu a najít rovnováhu mezi přizpůsobením a sebevědomím. Když porozumíme tomuto mechanismu, už nebudeme čekat, že nám na dveře zaklepe pan Božský nebo paní Dokonalá, ale začneme aktivně formovat své partnerství.

 

Každý dokáže mít vztah

Kazdy-dokaze-mit-vztah-obalka

Zlatá cesta mezi blízkostí a svobodou

Vydalo: nakladatelství Noxi

Autorka: Stefanie Stahl
Přeložila: Tereza Těšínská
Rok vydání: 2020
Počet stran: 352
Vazba: vázaná
Formát: 134×206 mm
ISBN: 978-80-8111-573-8

 

Přečtěte si více o knize Každý dokáže mít vztah.

 

Ukázka z knihy

Většina lidí, kteří marně hledají štěstí v lásce, protože očividně nemohou natrefit na toho Pravého či tu Pravou nebo protože setrvávají v nešťastném vztahu, mají potenciál být s někým šťastní — i se současným partnerem. Předpokladem je ovšem naučit se několik věcí, které jsou pro šťastný vztah zásadní. O které dovednosti se jedná a jak si je lze osvojit, bych Vám ráda vysvětlila v této knize. Naplněný milostný vztah totiž není věcí štěstí, ale otázkou osobního rozhodnutí a vnitřního nastavení. (str. 11)

O autorce

StefaTve-vnitrni-dite-obalkanie Stahl se narodila roku 1963 v Hamburku. K psychoterapii přilnula již v útlém věku díky své matce, která se tomuto zaměstnání také věnovala. V letech 1984 až 1990 Stefanie vystudovala obor psychologie na univerzitě v Trevíru a následně si založila vlastní praxi. Vedle psychoterapie se intenzivně věnuje psaní a svým dvěma podcastům, ve volném čase cestuje, hraje na klavír nebo chodí na túry.
Je autorkou mnoha populárně-naučných knih s psychologickou tématikou, ve kterých uplatňuje své zkušenosti z praxe. Český čtenář ji může znát díky knize Tvé vnitřní dítě musí najít domov: Klíč k řešení (téměř) všech problémů, která se zabývá skrytými stránkami lidské osobnosti.
Informace čerpány z webových stránek autorky.

 


Logo-NoxiVydavatelství NOXI působí na českém a slovenském trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Vydává především kvalitní populárně-naučnou literaturu a beletrii jak zahraničních, tak českých autorů. Ediční plán nakladatelství drží krok s aktuálními trendy a zároveň nabízí dlouhodobě zajímavé tituly z oblasti ezoteriky, zdravého životního stylu a sebemotivace. V nabídce má také beletrii nebo četbu pro děti. Od roku 2015 se nakladatelství pyšní novým logem, které symbolizuje fakt, že knihy se čtou převážně v noci.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKaždý dokáže mít vztah
Zlatá cesta mezi blízkostí a svobodou

Stahl, Stefanie

Noxi, 2020

Napsat komentář