Zasoutěžte si o publikaci o tajemstvích tantry

pribeh-tantry-perex
Když se řekne tantra, možná se vám ze všeho nejdříve vybaví spojení se sexem, ale tato prastará filozofie skrývá a nabízí mnohem více. Přesvědčit se o tom můžete ve spirituálně pojatém cestopisu, který vás provede na cestě k poznáním sebe sama.

Oslavovaná i zavrhovaná tantra

Tantra jako jedinečná a zdánlivě tajemná cesta k poznání sebe sama.

Tantra je tajemná, provokující, těžko uchopitelná, kontroverzní, velebená i hanobená, ale především jedinečná, působivá, svobodomyslná a účinná cesta k poznání sebe sama a našich možností.

Kniha Příběh tantry je spojena se vznikem stejnojmenného filmu, představuje tantru v její původní podobě hinduistické a buddhistické, dotkne se i současné neotantry. Ve spirituálně pojatém cestopisu nahlédneme do mocných i bizarních tantrických rituálů a praktik v Indii i v Tibetu, poznáme významné osobnosti a jejich tantrický příběh, navštívíme místa, kde tantra žije od nepaměti. A mnoho dalšího.

 

Příběh tantry

Autor: Viliam Poltikovič

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 312
Vazba: pevná
Vydáno: 6/2020
ISBN: 978-80-7565-711-4

Přečtěte si více o knize Příběh tantry, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Viliam Poltikovič (* 1958 Znojmo ) je režisér dokumentárních filmů. Natočil řadu filmů o Romech, léčitelství, psychotronice, o různých duchovních skupinách a aktivitách u nás i v zahraničí – některé z nich získaly ocenění na festivalech doma i v cizině. V rámci natáčení hodně cestuje a o své cestovatelské zážitky a zkušenosti ze světa spirituální praxe se dělí na četných projekcích a přednáškách v různých koutech naší republiky.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Příběh tantry

Tantra je mnohdy spojována se sexem a erotickými masážemi a možná proto jde podle mnoha lidí o něco nemravného, kontroverzního a odsuzovaného. Samozřejmě i tato část k tomu patří, ale je pouhým zlomkem toho, o čem tento meditační styl je. Především díky tantře můžeme poznat sami sebe, své možnosti a výsledné poznatky využít jako prostředek k rozšíření svých schopností. Ponořte se do tajemství tohoto prastarého duchovního umění a vydejte se do Indie, Tibetu a dalších míst, kde tantra vznikla a rozvíjela se. Nyní k tomu máte příležitost díky knize Viliama Poltikoviče, který natočil i stejnojmenný dokumentární film.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Příběh tantry vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Příběh tantry
probíhá od 13. do 19. září 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 publikace Příběh tantry

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříběh tantry

Poltikovič, Viliam

Jota, 2020

Zasoutěžte si o publikaci o tajemstvích tantry - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Marci55 napsal:

    Kniha Příběh tantry dorazila rychlostí blesku. Děkuji

Napsat komentář