Mají stromy svůj vlastní jazyk?

Slysis jak mluvi stromy audiokniha
Martin Preiss se ujal role interpreta a namluvil knihu od známého lesníka a spisovatele Petera Wohllebena. V ní se zabývá řadou otázek týkajících se stromů a obyvatel lesa a umožňuje dětem vidět život v lese úplně z jiného úhlu pohledu.

Spí stromy v noci? Mluví spolu taky? Kam chodí divoká prasata na záchod? A jak funguje lesní internet?
Chceš-li se dozvědět o stromech a dalších obyvatelích lesa věci, které se zdají skoro neuvěřitelné či přímo nemožné, přidej se k nám! Společně se vydáme na napínavou expedici do lesa. Hajný Peter Wohlleben ti při tom bude vyprávět o tajemstvích obyvatelů lesa a vlastních fascinujících pozorováních. Více než 20 let doprovází rodiny a školní třídy na toulkách lesem a od dětí při tom vyslechl spoustu neobyčejných otázek. Odpovědi na nejzajímavější z nich najdeš v této audioknize.
PRO MALÉ PŘÍRODOVĚDCE A POZOROVATELE ZVĚŘE I VŠECHNY TY, CO SE JIMI CHTĚJÍ STÁT.
Slyšíš, jak mluví stromy? Co všechno můžeš objevit v lese: audiokniha autora oblíbené knihy Tajný život stromů, Petera Wohllebena, provádí životem lesa tentokrát děti a odpovídá i na ty nejzvídavější dětské otázky o tom, co se v lese děje. S dětmi čte Martin Preiss.
Mají stromy svůj vlastní jazyk? Musí děti stromů chodit do školy? Proč se lesní zvířata bojí lidí? Peter Wohlleben odpovídá na otázky, které jsou neobvyklé, originální a často velmi zábavné. Jeho snadno pochopitelné a téměř vždy překvapivé odpovědi umožňují dětem vidět život v lese zcela odlišnými očima.

Slyšíš, jak mluví stromy? (audiokniha)

Co všechno můžeš objevit v lese
Autor: Peter Wohlleben
Přeložila: Magdalena Havlová
Interpret: Martin Preiss

Vazba: CD
ISBN: 8594186120314
Doporučená cena: 298 Kč

Audioknihu Slyšíš, jak mluví stromy? vydalo nakladatelství Kazda. Poslechněte si ukázku.

O autorovi

Peter Wohlleben (1964) se již od dětství chtěl stát ochráncem přírody. Studoval lesnictví a přes dvacet let pracoval jako úředník zemské lesní správy. Dnes vede Lesní akademii v německém regionu Eifel a usiluje o návrat pralesů do různých oblastí světa. Často vystupuje v televizních pořadech, pořádá přednášky a semináře a píše knihy na témata týkající se lesa a ochrany přírody. Svými bestsellery Tajný život stromůCitový život zvířatSlyšíš, jak mluví stromy a dalšími nadchl čtenáře po celém světě. V Německu nedávno začal vydávat časopis Wohllebenův svět. V roce 2019 mu byla udělena Bavorská státní medaile za zásluhy při ochraně životního prostředí, a to za jeho citlivé a nekonvenční zprostředkovávání vědeckých poznatků.

Zdroj informací: Kazda


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSlyšíš, jak mluví stromy? (audiokniha)
Co všechno můžeš objevit v lese

Wohlleben, Peter

Kazda, 2019

Napsat komentář