Vyhrajte důkaz, že na nový začátek není nikdy pozdě

bajecny-cas-zivota-perex
Šestadvacetiletá Erin přijde o snoubence i nejlepší kamarádku a po šokujícím odhalení se rozhodne od všeho odstřihnout a začít znovu. Aniž by to tušila, najde ve své nové domácí nejen příjemnou společnici, ale zažijí spolu také velké dobrodružství.

Láska kvete v každém věku

Šestadvacetiletá Erin má všechno, o čem kdy snila – skvělou práci, milujícího snoubence a nejlepší kamarádku, na kterou se může vždy spolehnout. Nebo si to aspoň myslela, než snoubence a kamarádku přistihla spolu v posteli. Její život je v troskách a ona se rozhoduje od něj odstřihnout a přestěhovat se jinam.

Osmasedmdesátiletá Lydia, otřesená z náhlé ztráty manžela, krátce po jeho smrti zjistí, že jí nejen zdaleka neříkal všechno, ale navíc ji zanechal v ochromujících dluzích. Aby je byla schopna splatit, rozhodne se pronajmout jeden z pokojů svého domu. A tak se seznámí s Erin.

Obě sarkastické, ale citlivé ženy si padnou do oka, a když spolu později na půdě Lydiina domu naleznou dopis od Jacka, Lydiiny první lásky, se kterým nemluvila už padesát let, a navíc se pokusí oživit Lydiin původní obchod se starožitnostmi, pouštějí se do možná největšího dobrodružství svého života.

Dojemný, ale s vtipem vyprávěný příběh provází láska v každém slova smyslu – přátelská, mateřská i romantická. Román Báječný čas života je plný smutku, slz a zrady, které ale dokáže překonat přátelství, odvaha do nového začátku, smysl pro humor a snad i láska.

 

Báječný čas života

Autorka: Abby Williamsová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Boleslav Ryljak
Počet stran: 360
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2020
ISBN: 978-80-7625-085-7

Přečtěte si více o knize Báječný čas života, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V lednu 2019 spojila Metafora síly s Nakladatelským domem Grada a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih.

 

Vyhrajte knihu Báječný čas života

Za běžných okolností by se Erin s Lydií asi nespřátelila, ale nepřízeň osudu svede tyto dvě ženy dohromady a navzdory věkovému rozdílu se z nich brzy stanou přítelkyně. Když jednoho dne objeví na půdě Lydiina domu milostný dopis od její první lásky, rozhodnou se pustit do neznáma a vzájemně si dokázat, že na nový začátek není nikdy pozdě. Jak dopadnou, si přečtěte v sedmém románu z edice 7lásky, která přináší každý měsíc novou dávku oddechového čtení nejen pro ženy. Prozatím v ní vyšly už tituly Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě, Knihkupectví na Bylinkovém náměstí, Láska a sýr v Paříži, Někdy je hezké, že mě miluješ, Devět tváří tebe a Den, kdy jsme se potkali.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Báječný čas života vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Báječný čas života
probíhá od 26. března do 8. dubna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Báječný čas života

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBáječný čas života
Dvě ženy, dvě generace, jedno velké dobrodružství nového začátku

Williamsová, Abby

Metafora, 2020

Napsat komentář