Vyhrajte román o síle nedovolené lásky

den-kdy-jsme-se-potkali-perex
Stephanii a Jamieho nespojuje pouze láska k umění. Společného mají tolik, že je hned od první chvíle jasné, že by byli dokonalý pár. Jenže oba jsou zadaní, a proto se dohodnou, že zůstanou pouze přáteli. Ale jak dlouho je možné odolávat vzájemné přitažlivosti?

Jak dlouho je možné vzdorovat citům?

Stephanie a Jamie se poznají na uměleckém kurzu a od prvního setkání je zřejmé, že jsou jako stvořeni jeden pro druhého. Jenomže jsou zadaní a svědomí jim nedovoluje způsobit bolest jejich nejbližším. Rozhodnou se své zamilovanosti vzdorovat a lásce nepodlehnout. Vrátí se ke svým protějškům a následujících deset spolu prožívají každý rok pouze jeden den jako přátelé. Den naplněný štěstím, smíchem a radostí.

Mohou ale dva lidé s takto silným spojením zůstat jen přáteli napořád? Příběh o lásce, která může člověka zavést do šedé zóny mezi dobrým a špatným a přinutí ho zpytovat smysl tradičních hodnot a morálky. A také varuje, že na tomto světě nejsme navždycky a občas je lepší rozhodnout se rychle.

 

Den, kdy jsme se potkali

Autorka: Roxie Cooperová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Počet stran: 400
Vazba: brožovaná
Vydáno: 1/2020
ISBN: 978-80-7625-077-2

Přečtěte si více o knize Den, kdy jsme se potkali, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V lednu 2019 spojila Metafora síly s Nakladatelským domem Grada a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih.

 

Vyhrajte knihu Den, kdy jsme se potkali

Kdyby se Stephanie a Jamie setkali za jiných okolností, mohli tvořit dokonalý pár. Oni ale nechtějí ranit své blízké, proto se dohodnou, že zůstanou jen přáteli. Jak dlouho lze ale odolávat vzájemné přitažlivosti a rodícím se citům? To si přečtěte v šestém románu z edice 7lásky, která přináší každý měsíc novou dávku oddechového čtení nejen pro ženy. Už v ní vyšly například tituly Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě, Knihkupectví na Bylinkovém náměstí, Někdy je hezké, že mě miluješ nebo Devět tváří tebe.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Den, kdy jsme se potkali vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Den, kdy jsme se potkali
probíhá od 4. do 17. února 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Den, kdy jsme se potkali

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDen, kdy jsme se potkali

Cooperová, Roxie

Metafora, 2020

Napsat komentář