Po stopách splašenýho slizu

Tyna a Bzuk_Pripad splasenyho slizu
Ze školy zmizely čistící slizy a podezření padá na jedinou osobu. Týna a Bzuk se ale rozhodnou vzít případ do vlastních rukou a zjistit, jaká je pravda. Vydejte se s nimi za velkým detektivním dobrodružstvím!

Seznam se s trollí kutilkou TÝNOU a jejím kámošem detektivem BZUKEM. Mimochodem, Bzuk je goblin a má rád čoko-slimákové sušenky. Týna s Bzukem jsou nejlepší vyšetřovatelé na základce Štěrkokydy. Čeká je jejich největší vyšetřování, protože ze školy utekly čistící slizy. Všechny drápy, ocasy a stopy ukazují na pana Pařeza, místního údržbáře. Případ ale sahá mnohem dál, až do hlubin Lavinové hory. Týna a Bzuk jsou ovšem rozhodnutí pana Pařeza za každou cenu očistit!

 

Týna a Bzuk: Případ splašenýho slizu

Autor: Liam O’Donnell
Ilustroval: Mike Deas
Přeložila: Eva Kadlecová

Počet stran: 152
Vazba: vázaná
Formát: 145×198 mm
ISBN: 978-80-271-2255-4
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Týna a Bzuk: Případ splašenýho slizu vydalo nakladatelství Grada v edici Beletrie pro děti.

 

Ukázka z knihy

Tyna a Bzuk_Pripad splasenyho slizu_ukazka1Tyna a Bzuk_Pripad splasenyho slizu_ukazka2

 

Liam O’Donnell

Liam O’Donnell je cenami ověnčený kanadský spisovatel a učitel původem z Irska. Vytvořil přes 40 grafických novel a knih pro neochotné čtenáře. Do Kanady se přestěhoval v pěti letech. Studoval média na Ryerson University a pracoval na filmech. Filmový průmysl opustil roku 1999, když mu vyšla první kniha System Shock. Od té doby stále píše. Také učí na základní škole, v současnosti první třídu v Torontu. Více informací najdete na jeho webových stránkách.

 

Edice Beletrie pro děti

V této oblíbené dětské edici dále vyšly knihy ze série Ema a jednorožec, Kouzelné pověsti pražské, Staré pověsti české pro dětiBubákov, Škola jednorožců, Děti magie, V kůži rytíře, Dračí úlet aj.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka BAMBOOK je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTýna a Bzuk: Případ splašenýho slizu

O'Donnel, Liam

Grada, 2019

Napsat komentář