Získejte thriller o chorobné mateřské lásce

matcina-hra-perex
Adam Emily zbožňuje a ta má pocit, že konečně našla muže svých snů. Jenže jejich vztah je trnem v oku Adamově matce Pammie, která se odmítá smířit s jakoukoli sokyní, která by ji připravila o synovu lásku. Kam až je schopná zajít?

Nebezpečná tchýně

Návykový psychologický thriller plný nečekaných zvratů o ničivém vztahu mezi Emily, jejím přítelem Adamem a jeho matkou Pammie. Ukazuje, jak mocná může být síla manipulace a že všechno nemusí být tak, jak se na první pohled zdá.

ON TĚ MILUJE: Adam zbožňuje Emily. Emily je přesvědčená, že Adam je perfektní muž, jakého nevěřila, že někdy potká.

ALE ONA TEBE NE: Ve stínu číhá soupeřka, žena, kterou s jejím milovaným spojuje hluboké pouto.

NIC JI NEZASTAVÍ: Emily si vybrala Adama, ale nevybrala si jeho matku Pammie. Neexistuje nic, co by matka neudělala pro svého syna. A Emily zjistí, kam až je Pammie schopná zajít, aby dosáhla svého. Aby Emily odešla navždy.

 

Matčina hra

Autorka: Sandie Jonesová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Michaela Martinová
Počet stran: 352
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2019
ISBN: 978-80-271-2188-5

Přečtěte si více o knize Matčina hra, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorcce

Sandie Jones je novinářka na volné noze píšící mimo jiné pro Sunday Times, Daily Mail, Woman‘s Weekly a časopis Hello. Kdyby nebyla spisovatelkou, stala by se návrhářkou interiérů, protože je až nezdravě posedlá tapetami a polštářky. Žije v Londýně s manželem a třemi dětmi.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Matčina hra

Emily s Adamem jsou spolu moc šťastní, ale ve stínu na svou příležitost číhá jiná žena. Pammie se odmítá smířit s tím, že by jí Emily mohla syna odvést a on by mohl milovat i někoho jiného než pouze ji. Kam až Pammie dovede její patologická opičí láska? Emily brzy zjistí, že tchyně se nebojí ničeho a je odhodlaná svou domnělou sokyni odstranit z cesty navždy. Jak to hodlá provést, aniž by na ni padl stín podezření? To si přečtěte v napínavém psychologickém thrilleru Sandie Jonesové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Matčina hra vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Matčina hra
probíhá od 18. září do 1. října 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 psychologické thrillery Matčina hra

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMatčina hra

Jonesová, Sandie

Cosmopolis, 2019

Napsat komentář