Zasoutěžte si o důkaz, nakolik může paměť klamat

nepamatuji-si-sve-jmeno-perex
Na přepážku ztrát a nálezů přijde žena, která si nedokáže vybavit své jméno ani to, jak přišla o kabelku. Jediné, co má, je lístek na vlak a adresu kdesi ve Whiltshire. Kde ji vzala, když lidé, kteří jí otevřeli, shodně tvrdí, že dům je jejich a ji nikdy neviděli?

Obětí vlastní paměti

Na letišti ztratila kabelku s doklady, peněženkou i klíči od domova. U přepážky ztrát a nálezů si ale nedokáže vybavit své jméno. V ruce má jen lístek na vlak a adresu. Dorazí domů, jenže jí otevře mladý pár, který tu žije. Ona tvrdí, že tam bydlí, oni tvrdí, že ji nikdy předtím neviděli. Někdo z nich lže. Někdo z nich má temné postranní úmysly.

 

Nepamatuji si své jméno

Autor: J. S. Monroe

Vydalo: nakladatelství Metafora
Počet stran: 368
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2019
ISBN: 978-80-7359-918-8

Přečtěte si více o knize Nepamatuji si své jméno, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V lednu 2019 spojila Metafora síly s Nakladatelským domem Grada a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih.

 

Vyhrajte knihu Nepamatuji si své jméno

Hlavní hrdinka psychologického thrilleru J. S. Monroe si po příletu do Londýna uvědomí, že netuší, kam se poděla její kabelka, a ztrátu nemůže nahlásit, protože si nedokáže vzpomenout ani na vlastní jméno. V ruce však drží lístek na vlak a neznámou adresu ve Whiltshire. Je to její dům, nebo zde bydlí alespoň někdo, kdo by jí mohl pomoci? Ukazuje se však, že Tony a Laura nemají ponětí, kdo žena stojící na jejich prahu je. Nebo snad lžou…?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nepamatuji si své jméno vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nepamatuji si své jméno
probíhá od 30. srpna do 12. září 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Nepamatuji si své jméno

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNepamatuji si své jméno

Monroe, J. S.

Metafora, 2019

Zasoutěžte si o důkaz, nakolik může paměť klamat - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. Leni07 napsal:

    Moc děkuji za zaslanou výhru. Knížka dorazila v pořádku. :-)

  2. Rita napsal:

    Kniha úspěšně dorazila a velice za ni děkuji a zdravím.

  3. Vanesa napsal:

    Dnes jsem si knihu vyzvedla, děkuji

  4. hannah1112 hannah1112 napsal:

    dobrý den, dnes jsem obdržela vyhranou knížku. Děkuji.

Napsat komentář