Zasoutěžte si o návštěvu trhu v Dobrotíně

rok-na-trhu-perex
Vydejte se na výlet do Dobrotína, kde právě probíhá trh. Pokochejte se Marianinými hračkami, přivoňte k Boženčiným bylinkám a dejte si něco na zub u manželů Vanilkových. Nabídka je široká, tak neváhejte a pojďte si ji prohlédnout.

Vyrobeno a vypěstováno s láskou

Velkoformátové leporelo ve stylu oblíbeného Roku v lese dětem tentokrát představí barvitý život prodejců na trhu a jejich zákazníků. Zjistí, jak místní slaví svátky, jak se vypořádávají s rozmary přírody nebo jak se mění nabídka na stáncích v jednotlivých ročních obdobích.

Vítejte na trhu v Dobrotíně!

Každý týden tady můžete nakoupit zdravou zeleninu, řemeslné výrobky a další věci, které s láskou vypěstovali nebo vyrobili místní lidé. Dýňový baron nabízí vegetariánská jídla. Když vás honí mlsná, můžete si zajít ke stánku manželů Vanilkových. Mariana zase šije neobyčejné hračky a Anežka oblečení. Bylinkářka Boženka připravuje léčivé směsi a nejkrásnější květiny najdete u Violky. Nemáte chuť se u nás zastavit?

 

Rok na trhu

Autorka: Jola Richter-Magnuszewska

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Anna Halfarová
Počet stran: 28
Vazba: leporelo
Vydáno: 3/2019
ISBN: 978-80-7577-816-1

Přečtěte si více o knize Rok na trhu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3, nebo přečíst náš článek.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorce

Jola Richter-Magnuszewska je polská výtvarnice, ilustrátorka dětských knih i časopisů. V nakladatelství Host vychází její kniha Rok na trhu. V Nízkých Beskydech, kde žije se svou rodinou, je tradice týdenních trhů stále živá. Jola je velmi dobře zná z pohledu návštěvníka, ale i prodejce. S výrobky ze své dílny Z Innej Bajki, kterou provozuje se svým mužem, se totiž pravidelně účastní trhů doma i v zahraničí.
(Zdroj informací: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Rok na trhu

Se sérií velkoformátových leporel Rok v… jste se už podívali do lesa, do školky i na venkovský statek a v nejnovější knize vás přivítá trh v Dobrotíně. Seznamte se s jednotlivými prodejci, nahlédněte do jejich stánků a všimněte si, jak se nabídka mění v průběhu jednotlivých ročních období. Bylinkářka Boženka, Dýňový baron, Anežka a další se na vás už těší, tak neváhejte a zadívejte se na veselé pestrobarevné ilustrace, které přináší i mnoho legrace.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Rok na trhu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rok na trhu
probíhá od 15. do 28. srpna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 dětská leporela Rok na trhu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRok na trhu

Richter-Magnuszewska, Jola

Host, 2019

Napsat komentář