Získejte návod, jak vybudovat silné pozitivní vztahy

vztahy-bez-stiznosti-perex
Přistihnete se někdy, že jste rozmrzelí a stěžujete si na ostatní lidi? Máte pocit, že právě oni mohou za vaše neúspěchy? Přestaňte s tím a naučte se, jak si vytvořit se svým okolím takové vztahy, aby měly pozitivní dopad na váš život.

Dobré vztahy doma i v práci

Tím, že si stěžujeme, vytváříme mezi sebou určité spojení. Je snadné si společně zanadávat a přidat se ke všeobecné rozmrzelosti. Nejvíce ze všeho si ale stěžujeme na druhé lidi, což vede k negativním a nezdravým základům našich vztahů – ať už jde o rodinu, partnera, přátele nebo další lidi, které běžné potkáváme v našem každodenním životě.

Kniha Vztahy bez stížností přichází s revolučními vhledy a nástroji ke zlepšení všech vašich vztahů. Naučíte se, jak si přestat stěžovat na své blízké, překonat pocity prázdnoty, zklamání a nedostatečnosti, které stížnosti způsobují, a jak si vybudovat silné pozitivní naplňující vztahy, ve kterých se budete cítit dobře. V knize najdete také informace z nových výzkumů o stěžování, inspirativní a výmluvné příběhy a praktická cvičení.

 

Vztahy bez stížností

Autor: Will Bowen

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Petra Vlčková
Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2018
ISBN: 978-80-7370-521-3

Přečtěte si více o knize Vztahy bez stížností, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Vztahy bez stížností

Rozmrzelost a neustálé stěžování si nám ubírá mnoho energie a především působí negativně na duševní pohodu. Naučte se proto hledat v lidech ve svém okolí to dobré a vybudovat si s nimi takové vztahy, díky kterým se budete cítit lépe. Přestaňte si všímat toho špatného a uvidíte, že vaše pocity prázdnoty a zklamání rázem zmizí. Po úspěšné knize Svět bez stížností totiž Will Bowen přichází s novou publikací, tentokrát zaměřenou výhradně na mezilidské vztahy jak milostné, rodinné a přátelské, tak i ty pracovní. Opět v ní najdete řadu inspirativních příběhů a také praktická cvičení, neváhejte proto a pusťte se do pozitivní transformace.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Vztahy bez stížností vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vztahy bez stížností
probíhá od 9. do 15. prosince 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Vztahy bez stížností

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVztahy bez stížností
Pozitivní transformace osobních, pracovních a milostných vztahů

Bowen, Will

Synergie Publishing SE, 2018

Napsat komentář