Zahrajte si o poznatky o zázračné síle myšlení

sila-osmi-perex
Poznejte, jak mimořádnou moc mohou mít vaše myšlenky, pokud se spojí se silou dalších lidí, a jaké změny mohou způsobit. Deset let trvající experimenty přinesly mnoho poznatků a o některé z nich se s vámi podělí Lynne McTaggartová.

Myšlenkou k uzdravení sebe i světa kolem

Jak využít zázračnou energii skupinky lidí k uzdravení jednotlivců i celého světa

Objevte svou mimořádnou schopnost spojit sílu vlastní pozitivní myšlenky se silou druhých a začněte uvnitř i kolem sebe působit neuvěřitelné změny k lepšímu…

Lynne McTaggartová ve své knize předkládá převratné, ohromující poznatky o zázračné síle myšlenky, sdílené skupinou, a o jejím bumerangovém efektu.

Co vysíláme do vesmíru, to se k nám vrací v zesílené formě. Přestože je síla úmyslu – energie pozitivní myšlenky – obecně vnímána jako zdroj změn, nesmírná síla myšlenky sdílené skupinou dosud prozkoumána nebyla.

V Síle osmi přináší Lynne McTaggartová, odbornice na spirituální vědu, pozoruhodné výsledky deset let trvajících experimentů zaměřených na to, jak může myšlenka sdílená osmi lidmi uzdravovat a měnit celý svět k lepšímu. Na základě nejnovějších vědeckých poznatků z oblasti výzkumu mozku, experimentů Gregga Bradena (autora knihy MATRIX, Božský zdroj) i výsledků vlastního univerzitního bádání zde představuje solidní důkazy o tom, že existuje síla kolektivního vědomí i jak funguje.

S pomocí této poutavé a jednoduše srozumitelné knihy se můžete naučit uvolnit energii ukrytou ve vašem nitru a používat ji k tomu nejlepšímu účelu – k uzdravení sebe i světa kolem.

 

Síla osmi

Autorka: Lynne McTaggartová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Lumír Mikulka
Počet stran: 328
Vazba: polotuhá flexo
Vydáno: 10/2018
ISBN: 978-80-7359-569-2

Přečtěte si více o knize Síla osmi, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby se zaměřuje zejména na literaturu překladovou, její autoři pocházejí ze všech koutů světa. Vydává ale i knihy českých spisovatelů a vybrat si můžete beletrii vážnou i veselou, thrillery i detektivky z minulosti, současnosti i budoucnosti, nebo knihy z oblasti esoteriky či východní filozofie.

 

Vyhrajte knihu Síla osmi

Chcete změnit svůj život nebo svět kolem sebe k lepšímu? Využijte moc vlastních myšlenek znásobenou silou skupiny. Kolektivní vědomí totiž opravdu existuje a publikace Lynne McTaggartové vám nabízí důkazy. Tak neváhejte a začněte svou energii využívat lépe a účelněji.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Síla osmi vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Síla osmi
probíhá od 29. října do 11. listopadu 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Síla osmi

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSíla osmi
Transformační síla kolektivního vědomí

McTaggartová, Lynne

Metafora, 2018

Napsat komentář