Vyhrajte inspirativní příběhy výjimečných mužů

pribehy-pro-kluky-kteri-se-neboji-byt-vyjimecni-perex
Přesvědčte se o tom, že aby člověk udělal svět lepším a stal se vzorem, nemusí být superhrdina. Příběhy sta obyčejných mužů a chlapců z doby minulé i současné, kteří to dokázali, si spolu se svými dětmi můžete číst třeba před spaním.

Muži, kteří si zaslouží být vzorem

Tahle knížka se bude hodit všem klukům, kteří jsou nebo by chtěli být nějakým způsobem výjimeční. Najdete v ní totiž stovku medailonků chlapců a mužů, kteří právě takoví jsou…

Nečekejte ale příběhy žádných akčních hrdinů zachraňujících lidstvo ani miláčků osudu, kterým sudičky nadělily krásu, inteligenci, štěstí a bohatství už do kolébky. Ne – každá z osobností v téhle knize si musela vybojovat nějaký svůj osobní zápas. Někdo se dokázal vzepřít nepříznivému životnímu údělu, vymanit se z prostředí, odkud vzešel, vypracovat se díky své píli či neotřesitelné důvěře v sebe sama. Jiný se nebál vybočit z řady, prolamovat společenská tabu, vzdorovat předsudkům nebo autoritám, často navzdory nesnázím a někdy i tváří v tvář velkému nebezpečí. Další z hrdinů se vzdali svého pohodlí, aby pomáhali potřebným, nebo za ně dokonce bojovali, protože jim nebyl lhostejný osud druhých ani osud našeho světa jako celku.

Ať už jde o chlapce a muže slavné či méně slavné, hrdiny z doby minulé anebo současné, všechny jejich příběhy jsou nesmírně inspirativní. Ukazují totiž, že člověk nemusí být zrovna superhrdinou, aby dokázal být vzorem pro ostatní a učinit svět lepším!

 

Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční

pribehy-pro-kluky-kteri-se-neboji-byt-vyjimecni-obalkaAutor: Ben Brooks

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Překlad: Ivana Rybecká
Počet stran: 210
Vazba: vázaná
Vydáno: 8/2018
ISBN: 978-80-882-7644-9

Přečtěte si více o knize Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s. A prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Vyhrajte knihu Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční

Sní váš syn o tom, že se z něj stane hrdina, který zachrání svět, a všichni k němu budou obdivně vzhlížet? Ukažte mu, že není potřeba žádných super schopností, aby to dokázal. Sto medailonků významných mužů z historie i současnosti bude dobrou inspirací a důkazem, že pokud jde člověk za svým snem, může se stát nezapomenutelným.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční
probíhá od 26. září do 9. října 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční

Brooks, Ben

PRESCO GROUP a.s., 2018

Vyhrajte inspirativní příběhy výjimečných mužů - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. zmodry zmodry napsal:

    Dnes mi přišla kniha Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční. Je skvělá! Moc děkuji.

Napsat komentář