Zábava s obrázkovým slovníkem angličtiny

1234 anglickych slovicek
Učení angličtiny se díky obrázkovému slovníku stane zábavou. Pusťte se společně s dětmi do víru anglických slovíček, které doprovází veselé obrázky, díky nimž si malí školáci snadněji zapamatují jeho význam. A slovník určitě ocení i dospělí „věční“ začátečníci.

Nemůžete si vzpomenout, jak se anglicky řekne třeba slon? Pak jste si vybrali tu správnou knížku!
Neváhejte a společně s dětmi si promrskejte více než 1000 anglických slovíček. S pomocí veselých a názorných obrázků vám to společně půjde velmi snadno a dětem se nová slovíčka vtisknou rychle do paměti. Jednotlivá slova jsou v knížce řazena podle abecedy a také podle ucelených tematických celků. U každého obrázku naleznete vždy nejdříve anglické slovíčko a pod ním jeho český překlad. Můžete se s dětmi pustit do zábavného učení a zkoušení, když zakryjete např. český překlad prstem a hned zjistíte, zda si dítě pamatuje, co dané slovo znamená. Na konci nechybí česko-anglický slovníček s výslovností, díky němuž se v knížce snadno a rychle zorientujete. Začněte s dětmi mluvit anglicky, je to zábava!

Ukázka z knihy

1234 anglickych slovicek

1234 anglických slovíček

Autorka: Veronika Janů
Ilustrovala: Zdeňka Študlarová

Počet stran: 120
Vazba: vázaná
Formát: 220×280 mm
ISBN: 978-80-271-0697-4
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu 1234 anglických slovíček vydalo nakladatelství Grada. A nezapomeňte si prolistovat ukázku.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka BAMBOOK je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize1234 anglických slovíček

Janů, Veronika

Grada, 2018

Napsat komentář