Úchvatné pohledy na planetu Zemi

Halo je to Zeme
Britský astronaut Tim Peake se vydal v prosinci 2015 na půl roku do vesmíru. Díky této zkušenosti sestavil knihu, ve které čtenář nalezne unikátní sérii snímků zachycující planetu Zemi z vesmíru. Podlehněte jejich kouzlu…

Je prakticky nemožné dívat se z vesmíru na Zemi a nebýt u toho naprosto fascinován křehkou nádherou naší rodné planety. Možná jsem byl 400 kilometrů nad povrchem, ale nikdy v životě jsem si nepřipadal tak blízko Zemi, jako když jsem byl na palubě Mezinárodní vesmírné stanice. Je mi velkým potěšením představit vám tuto unikátní sérii fotografií z mé mise ve vesmíru. Uvnitř najdete překrásné přírodní scenérie, vodní plochy, tepající města a spoustu dalších kouzelných míst, která z této perspektivy ještě nikdo nezachytil. Přestože jsem Zemi opustil jen na okamžik, dívám se teď na ni úplně jinýma očima. Tim Peake

Ukázka z knihy

Tento úchvatný východ slunce jsem zachytil fotoaparátem Nikon D4 se 400mm objektivem. Slunce někdy vychází tak rychle, že jen stěží stačím upravovat fotografická nastavení.

Halo je to Zeme 1

Prohlédněte si další úchvatné fotografie.

Haló, je to Země?

Úžasné pohledy z Mezinárodní vesmírné stanice
Autor: Timothy Peake
Přeložil: Jakub Goner

Počet stran: 240
Vazba: vázaná
Formát: 232×235 mm
ISBN: 978-80-251-4910-2
Doporučená cena: 990 Kč

Knihu Haló, je to Země? vydalo nakladatelství Computer Press.

O autorovi

Timothy Peake pochází z Anglie, studoval na Královské vojenské akademii a bakalářský titul získal na Univerzitě v Portsmouthu. Působil v armádě a v roce 2015 se vydává na půl roku do vesmíru.


Renomované knižní nakladatelství počítačové literatury a titulů z oblasti digitální fotografie s tradicí od roku 1994 je dominantním leaderem na trhu v oborech počítačové literatury a digitální fotografie. V současné době nabízí Computer Press více než 1400 knižních titulů, které pokrývají kompletní spektrum počítačové problematiky od začínajících uživatelů až po knihy pro IT profesionály. Nakladatelství je součástí společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHaló, je to Země?
Úžasné pohledy z Mezinárodní vesmírné stanice

Peake, Tim

Computer Press, 2018

Napsat komentář