Jedinečný komorník zasahuje

Pripadu.se.ujima.Jeeves
Chtěli byste mít komorníka? Pokud ano, tak věřte, že jedině Jeevse! Ten vás totiž dokáže vytáhnou z jakékoliv šlamastiky. Nevěříte? Zaposlouchejte se do audioknihy Případů se ujímá Jeeves a hned pochopíte!

Když má mladý gentleman rozum, pořídí si komorníka. A když má štěstí, je tím komorníkem Jeeves.
Pět povídek slavného britského humoristy, ve kterých ožívá svět staré dobré Anglie s mladými pány v kamaších, jejich strýčky, tetami, snoubenkami, komorníky a čaji o páté.
V hl. rolích Jiří Suchý z Tábora a Lukáš Hlavica.

Případů se ujímá Jeeves (audiokniha)

Autor: Pelham Wodehouse

Vazba: CD
ISBN: 8590236096929
Doporučená cena: 299 Kč

 

Audioknihu Případů se ujímá Jeeves vydalo nakladatelství Radioservis.

Na stránkách Radioservisu si můžete poslechnout krátké ukázky z jednotlivých povídek.

Pelham Wodehouse

Celým jménem Pelham Grenvill Wodehouse (1881–1975),byl britským spisovatelem. Vystudoval Dulwich College v Londýně. Po absolvování pracoval nejprve jako úředník v bance, pak se ale stále více zaměřoval na novinařinu. Jeden z nejoblíbenějších anglických humoristů, mistr jazykové komiky a situačních gagů. Za svůj dlouhý život napsal více než devadesát knih. Je navíc spoluautorem dvaceti filmových scénářů a zhruba třiceti her a muzikálů.

(Zdroj informací a fotografie: www.kosmas.cz)


Radioservis je největším výrobcem audiozáznamů v České republice. Jeho záměrem je postupně zpřístupnit rozhlasový archiv (mluvené slovo, hudbu a další pořady), tak i fyzické nosiče na jednom místě online. Nabízené záznamy pořadů jsou dodávány ve vysoké kvalitě upravené zvukovými mistry.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePřípadů se ujímá Jeeves (audiokniha)

Wodehouse, Pelham Grenvill

Radioservis, 2018

Napsat komentář