Získejte návod, jak prodat komukoliv cokoliv

cesta-vlka-perex
Prodejní metodu nazvanou Přímka úspěchu můžete znát z filmu Vlk z Wall Street, kde se díky ní banda mizerně placených vyděděnců stala pohádkově bohatými hvězdami obchodního nebe. Naučte se jejich techniky a strategie i vy.

Jak se stát skvělým obchodníkem

Ve filmu Vlk z Wall Street použije Jordan Belfort, kterého ztvárnil Leonardo di Caprio, prodejní a přesvědčovací metodu Přímka úspěchu k tomu, aby proměnil bandu mizerně placených vyděděnců společnosti ve hvězdy obchodního nebe, jež náhle dokážou uzavřít jakýkoliv obchod, prodat komukoliv cokoliv a vydělat na tom hromadu peněz.

Jordan v této knize zve čtenáře, aby nahlédli do zákulisí, a krok za krokem odhaluje všechny techniky, které umožnily jemu, jeho klientům a obchodním týmům vygenerovat neskutečné bohatství. Jakékoliv techniky, strategie i návody zde uvedené úspěšně prošly zatěžkávací zkouškou reálného života a prokázaly svou vysokou účinnost.

 

Cesta vlka

Autor: Jordan Belfort

Vydalo: nakladatelství Omega
Překlad: Štěpánka Collins
Počet stran: 256
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2018
ISBN: 978-80-7390-895-9

Přečtěte si více o knize Cesta vlka, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Omega.

Nakladatelství Omega se zabývá především vydáváním klasické české a světové literatury s novými obálkami, ale věnuje se i novým autorům a knihám. Vydává publikace v pestré škále edičních řad, mimo jiné edice Beletrie, kde vycházejí knihy českých i světových autorů. Specialitou mezi edicemi je regionální literatura – pověsti a městské legendy.

 

O autorovi

Jordan Belfort působí jako konzultant ve více než padesáti veřejně obchodovatelných společnostech a psalo se o něm v podstatě v každých novinách a předních časopisech po celém světě. Díky své vlastní prodejní a přesvědčovací metodě Přímka úspěchu dokáže pracovat v podstatě s jakoukoliv společností či jedincem bez ohledu na věk, rasu, pohlaví, vzdělání, společenský status a vygenerovat obrovské bohatství a úspěch, aniž by přitom musela být obětována jeho morální integrita či jakékoliv etické principy. Jordanovy paměti, dva světové bestsellery Vlk z Wall Street a Catching the Wolf of Wall Street, byly přeloženy do pětadvaceti jazyků a vydány ve více než šedesáti zemích. Jeho životní příběh byl v roce 2013 zfilmován pod taktovkou Martina Scorseseho, hlavní roli ztvárnil hvězdný Leonardo di Caprio.
(Zdroj informací: nakladatelství Omega)

 

Vyhrajte knihu Cesta vlka

Pracujete v obchodě a toužíte se stát ještě lepším prodejcem, který bude úspěšně uzavírat jeden obchod za druhým? Inspirujte se metodou Jordana Belforta, kterou nazval Přímka úspěchu a dosáhl díky ní celosvětového úspěchu. Jeho příběh můžete znát nejen z filmu Vlk z Wall Street, kde jej ztvárnil Leonardo di Caprio, ale také z pamětí Jordana Belforta, nebo z mnoha článků, které o něm vyšly v celosvětových médiích. Zkuste použít jeho techniku a strategie, které osobně vyzkoušel, a dosáhněte stejně jako on pohádkového bohatství.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Omega vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Cesta vlka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Cesta vlka
probíhá od 7. do 20. března 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné knihy Cesta vlka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCesta vlka

Belfort, Jordan

Edice Knihy Omega, 2018

Napsat komentář