Zahrajte si o meditační pohádky pro děti

kouzelna-lucerna-CD-perex
Chcete posílit důvěru svých dětí v okolní svět, zbavit je obav a prohloubit jejich koncentraci? Pusťte jim CD s dvaceti meditačními pohádkami, díky kterým se mohou vydat do světa fantazie, a přitom se z nich také poučit.

Pohádky nejen na dobrou noc

kouzelna-lucerna-ukazkaV této knize najdete dvacet pohádek určených dětem ve věku 4 až 8 let. Hlasité předčítání těchto textů vtáhne děti do báječných dobrodružství a naplno podnítí jejich představivost.

Meditační příběhy mají za cíl pomoci dětem udržet pozornost, zbavit je obav, získat sebedůvěru a naučit je důvěřovat okolnímu světu. Speciální afirmace pomáhají rodičům vystihnout hlubší význam příběhu, aby se z něj dítě mohlo lépe poučit.

Každý příběh začíná tím, že si dítě v duchu bere kouzelnou lucernu a vydává se na tajuplnou cestu, na níž objevuje celý nový svět fantazie. Tato kniha vám pomůže ve vašich dětech prohlubovat koncentraci, tvořivost, sebedůvěru a uvolnění.

 

Kouzelná lucerna

Autoři: Kate Petty, Joyce Dunbar, Louisa Somerville

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Interpret: Ilona Csáková
Překlad: Petra Vlčková
Délka: 2 hodiny 23 minut
Vydáno: 10/2017

Přečtěte si více o audioknize Kouzelná lucerna, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

Vydavatelství Synergie Publishing SE je malé, rychle rostoucí nakladatelství zaměřené na vydávání motivační literatury – takové, která ukazuje čtenářům cesty k plnějšímu, šťastnějšímu, ale i bohatšímu a odpovědnějšímu životu. Vydavatelství Synergie u nás jako vůbec první nabídlo knihkupcům tarotové a vykládací karty a i dnes s předstihem vydává publikace o zdravém životním stylu, ať už jde o moderně pojaté kuchařky, inspirující příběhy ze života, knihy o duchovním a osobnostním růstu určené speciálně pro muže nebo motivační knihy vhodné pro manažery, byznysmeny, zaměstnance, jejich šéfy, ale i aktivní ženy na mateřské dovolené. A co výraz synergie obsažený v názvu vydavatelství vlastně znamená? Ve stručnosti jde o blahodárné spojení: když se dva prvky setkají takovým způsobem, že velikost toho, čeho mohou dosáhnout společně, mnohonásobně přesahuje součet toho, čeho by dosáhly každý zvlášť, vzniká synergie…

 

Vyhrajte audioknihu na CD Kouzelná lucerna

Oblíbená pohádková kniha pro děti od 4 let vychází také v audio verzi na CD. Téměř dvě a půl hodiny kouzelných pohádek načetla Ilona Csáková a vy díky nim můžete v dětech nejen podnítit představivost, ale především posílit jejich důvěru v sebe sama i okolní svět a prohloubit jejich koncentraci. Neváhejte, vezměte do ruky kouzelnou lucernu a vydejte se na výlet do světa fantazie.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Synergie Publishing SE vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu na CD Kouzelná lucerna vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu na CD Kouzelná lucerna
probíhá od 13. do 26. prosince 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 pohádkové audioknihy Kouzelná lucerna

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKouzelná lucerna
Příběhy pro děti k posílení důvěry, tvořivosti a vnitřního klidu

Dunbar, Joyce – Petty, Kate – Somerville, Louisa

Synergie Publishing SE, 2017

Napsat komentář