Jak zpomalit v uspěchaném světě

Veci, ktere uvidite, jen kdyz zpomalite
V uspěchaném světě je často těžké zachovat si klid a najít rovnováhu. Když ovšem člověk zpomalí, spatří věci, které by jinak přehlédl. Ale jak zpomalit? No přeci pomocí dnešní knihy plné esejů a poselství inspirovaných zen-buddhismem.

Jak si zachovat klid a bdělou pozornost v uspěchaném světě.
Jiný úhel pohledu přináší nové životní cesty.
Průvodce na cestě k vnitřnímu klidu a rovnováze pro moderního člověka.
Tato knížka plná duchovní moudrosti zen-buddhismu přináší příležitost k zamyšlení nad různými oblastmi lidského života. Věnuje se mimo jiné tématům mezilidských vztahů, práce, lásky a spirituality a zdůrazňuje důležitost nalezení hlubšího vztahu a soucitu nejen vůči ostatním, ale i vůči sobě samému.
Jednoduchou a srozumitelnou formou esejů a krátkých poselství, s nadhledem a pochopením pro člověka žijícího současným hektickým životním stylem inspiruje čtenáře k jinému pohledu na svět a k hledání cesty ke šťastnějšímu a vyrovnanějšímu životu.
Ohromná obliba této knížky v mnoha zemích, milióny prodaných výtisků a řada získaných ocenění svědčí o tom, že její myšlenky jsou velmi aktuální pro široký okruh lidí z nejrůznějších koutů světa.
Učte se zvládat nejrůznější životní situace díky tomu, že se na ně podíváte jinýma očima. Učte se skutečně vnímat okamžiky svého života a nacházet cestu ke klidu, vyrovnanosti a štěstí.

Ukázka z knihy

Zažíváte vzestup?
Daří se vám dobře?
Pak se podívejte, zda je váš úspěch na úkor jiných lidí nebo je společný.
Pokud na cestě k úspěchu odsunute ostatní stranou, až se proud obrátí, stáhnou vás dolů. (str. 124)

Pokud vás ukázka zaujala, neváhejte se podívat na další.

Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte

Autor: Haemin Sunim
Přeložila: Alena Švomová

Počet stran: 328
Vazba: vázaná
Formát: 125×170 mm
ISBN: 978-80-7565-188-4
Doporučená cena: 298 Kč

Knihu Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte vydalo nakladatelství Jota.

O autorovi

Haemin Sunim je jedním z nejvlivnějších současných učitelů zen-buddhismu. Narodil se v Jižní Koreji a studoval ve Spojených státech, silně jej však přitahoval duchovní život a poté, co v Koreji absolvoval formální vzdělávání jako buddhistický mnich, začal o buddhismu také sám vyučovat a přednášet.
Vzniku jeho první knížky Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte předcházelo jeho působení na sociálních sítích – své vědomosti, postřehy a chuť komunikovat s lidmi s úspěchem uplatnil na Facebooku a Twitteru, kde si čtenáři oblíbili jeho jednoduché a přímé rady a odpovědi na nejrůznější dotazy. Nečekaně dobré ohlasy na toto poradenství a rostoucí počet příznivců pak přirozeně vyústily v napsání knihy, ke které se můžeme stále vracet a s vlastním rozvojem v ní nacházet vždy něco nového.

Zdroj informací: nakladatelství Jota


Nakladatelství Jota vydalo již více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Publikuje tvorbu českých autorů i překlady z cizích jazyků. Patří mezi jedno z největších nakladatelství v České republice. Publikace se soustředí v několika edičních řadách.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVěci, které uvidíte, jen když zpomalíte

Sunim, Haemin

Jota, 2017

Napsat komentář