Vyhrajte audioknihu pro malé posluchače

OneHotBook-detske-dle-vyberu-perex
Neusnou vaše děti bez pohádky na dobrou noc, nebo je chcete zabavit například při dlouhé cestě autem? Pořiďte jim některou z audioknih, mezi kterými najdete jak něco pro ty nejmenší, tak i příběhy, které uvítají starší děti.

Nekonečný příběh

Když nesmělý Bastián Balthazar Bux jednoho dne prchá před spolužáky, kteří ho šikanují, rozhodne se před nimi schovat v antikvariátu. V bezpečí za dveřmi krámku jej zaujme kniha s motivem dvou hadů, kteří jsou vzájemně zakousnuti do svých ocasů a názvem Nekonečný příběh. Chlapec nedokáže odolat, a když je majitel knihkupectví zabrán do telefonického hovoru, svazek ukradne a uchýlí se s ním do své skrýše na půdě školy. Její příběh vypráví o říši Fantázie, která pomalu upadá do Nicoty. Zatímco čte o záchranné misi bojovníka Átreje, uvědomuje si, že se celé vyprávění týká i jeho. I on se bude muset aktivně zapojit, aby říše, která ho okouzlila, a její vládkyně dětská císařovna mohly být zachráněny. Dokáže se ale vyrovnat s následky svých činů v realitě, kterou stvořil pomocí svých přání, a bude umět čelit své temné stránce? Jen tak se totiž bude moci vrátit se zpět do světa, kam patří…

Autor: Michael Ende

Vydavatel: vydavatelství One Hot Book
Interpret: Jan Vlasák
Délka: 14 hodin 53 minut
Vydáno: 1/2018

Přečtěte si více o audioknize Nekonečný příběh, ze které si můžete také poslechnout krátkou ukázku.

 

Pohádky k neuvěření

Originální příběhy postavené na poetické grotesce, nonsensu a nezvyklých kontrastech starého a nového neotřelým způsobem zpracovávají klasické náměty. V neočekávaných kombinacích se objevují zvířata i pohádkové bytosti, vymyšlené a skutečné postavičky, jejichž chování dovádí do důsledku známé motivy a mnohdy připomíná bláznivé skeče, ale nabízí také poučení. Jejich světu vládne montypythonovská fantazie, díky níž je možné všechno.

Autor: Terry Jones

Vydavatel: vydavatelství One Hot Book
Interpret: Jan Vlasák
Délka: 4 hodiny 33 minut
Vydáno: 12/2017

Přečtěte si o audioknize Pohádky k neuvěření více a nezapomeňte si poslechnout ukázku.

 

Shakespeare

Průvodce dílem geniálního renesančního dramatika pro děti a mládež představí dvanáct jeho divadelních her v chronologickém pořadí (Kupec benátský, Jak se vám líbí, Mnoho povyku pro nic, Romeo a Julie, Sen noci svatojánské, Večer tříkrálový, Zkrocení zlé ženy, Hamlet, Král Lear, Macbeth, Othello a Bouře), ale přiblíží také jejich inspirační zdroje, kulturní kontext a okolnosti jejich vzniku.

Každá z her je doplněna vstupy věnovanými vnějším projevům doby – např. renesanční módě, architektuře, italské literatuře, cestám Angličanů na jih, vztahu starého kontinentu ke koloniím – a historickým souvislostem. Posluchači se tak seznámí nejen s příběhy klíčovými pro evropské kulturní povědomí, ale i s nejrůznějšími zajímavostmi, které jejich vznik provázely.

Autorka: Renáta Fučíková

Vydavatel: vydavatelství One Hot Book
Interpreti: Martin Stránský, Milena Steinmasslová, Igor Bareš, Jana Stryková, Veronika Khek Kubařová, Michal Balcar, Jitka Škápíková
Délka: 7 hodin 31 minut
Vydáno: 12/2017

Přečtěte si více o audioknize Shakespeare. Navíc si můžete také poslechnout krátkou ukázku.

Všechny audioknihy do soutěže věnovalo vydavatelství One Hot Book.

Vydavatelství One Hot Book vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

Vyhrajte audioknihu dle výběru

Klasický příběh Bastiána Balthazara Buxe o záchraně Fantázie baví děti už mnoho let nejen v knižní podobě, ale i v té filmové. A nyní si příběh mohou vychutnat také v audio verzi vyprávěné Janem Vlasákem. Stejný interpret namluvil také audioknihu pohádek, ve kterých jsou neotřelým způsobem zpracovány klasické náměty a humorné situace při poslechu pobaví i vás. A pokud jsou vaše děti už větší a uvítají spíše naučné knihy, bude pro vás jasnou volbou průvodce dílem geniálního renesančního dramatika Williama Shakespeara. Tak neváhejte a vybírejte, kterou z knih získáte, je jen na vás.

Ve spolupráci s vydavatelstvím One Hot Book vám přinášíme soutěž, ve které mohou tři z vás vyhrát jednu z audioknih dle vlastního výběru, kterou si stáhnete z portálu Audiolibrix. Výherci si zvolí libovolný z titulů Nekonečný příběh, Pohádky k neuvěření a Shakespeare. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o dětské audioknihy
probíhá od 11. do 24. prosince 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy pro děti dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNekonečný příběh (audiokniha)

Ende, Michael

OneHotBook, 2018

zobrazit info o knizePohádky k neuvěření
Audiokniha

Jones, Terry

OneHotBook, 2017

zobrazit info o knizeShakespeare
Audiokniha

Fučíková, Renáta

OneHotBook, 2017

Vyhrajte audioknihu pro malé posluchače - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. SONIKA napsal:

    Dnes jsem obdržela knihu Les – děkuji

  2. Anicka59 Anicka59 napsal:

    I já děkuji za audioknihu Shakespeare, ke které mně také již přišel kod ke stažení zdarma.

  3. Markykucerka napsal:

    Dodatečně děkuji za audioknihu Shakespeare :-D včera mi přišel kód k jejímu stažení zdarma. Ráda zde soutěžím a výhra je jak třešínka na dortíku :-D Ještě jednou moc děkuji.

Napsat komentář