Zasoutěžte si o pohádky, které si můžete zahrát

Slavne-pohadky-s-oponou-perex
Chcete, aby vaše ratolesti znaly klasické české pohádky a aby z jejich poznávání měly neobvyklý zážitek? Zahrajte jim je pomocí loutkového divadla. Představujeme vám knihu, se kterou jeho výrobu hravě zvládnete a na chvíli se tak vrátíte do dětských let.

Proměňte se v pohádkového hrdinu

Slavne-pohadky-s-oponou-ukazka-1Snad každý kluk a holčička si někdy přeje stát se pohádkovým hrdinou. V téhle knížce na vás čeká celé pohádkové království! Vydejte se do světa nejznámějších českých pohádek. Je jen na vás, jestli se stanete Dlouhým nebo Bystrozrakým, princem Bajajou, nebo jestli se vám líbí spíš Rozum či Štěstí.

V interaktivní knize najdete také zábavné vystřihovánky, návody, jak si vytvořit postavičky do minidivadélka, návod na vyrobení jevišťátka a další prima nápady. Rodiče i děti tak můžou společně tvořit, hrát si a vůbec se vydovádět.

 

Slavné pohádky s oponou

Autor: Miloš Kratochvíl

Vydalo: nakladatelství Triton
Ilustrace: Markéta Vydrová
Počet stran: 64
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2017
ISBN: 978-80-7553-455-2

Přečtěte si více o knize Slavné pohádky s oponou, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Triton. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku a podívat se na video, jak jednoduché je sestavení divadélka:


Nakladatelství Triton působí na českém knižním trhu již od roku 1991 a počtem vydaných titulů se každoročně řadí mezi 6–10 největších knižních nakladatelství v republice. Specializuje se především na knihy odborné lékařské, psychologické, filosofické, historické a pedagogické, jakož i na učebnice pro VŠ studenty, beletrii, sci-fi a literaturu faktu.

 

Ukázka z knihy

Slavne-pohadky-s-oponou-ukazka-2Který z vás, kluků, si nikdy nepředstavoval, že by byl třeba rytířem? Nejstatečnějším ze všech rytířů! Anebo Honzou, co všem dokáže, že není ani trochu hloupý, a poradí si i tam, kde budou všichni s rozumem v koncích. Zažene draka, přemůže obra, přechytračí černokněžníka, zachrání království a princeznu. Nejkrásnější princeznu! Která se do něj zamiluje, protože je chytrá a ví, že udatnějšího hrdinu a lepšího kluka by nikde na světě nenašla…

A která z vás, holčiček, by nechtěla být princeznou? V nádherných šatech, všemi obdivovaná, které stačí jen maličko se usmát a všichni princové i nejhezčí kluci z okolí jsou pro ni ochotni udělat cokoli… (str. 5)

Vyhrajte knihu Slavné pohádky s oponou

Která holčička by alespoň na chvíli nechtěla být princeznou a který chlapec nikdy netoužil utkat se s drakem a vyjít z tohoto boje jako udatný hrdina? Právě nyní se vašim dětem tyto sny mohou splnit. Postavte si s nimi doma malé jeviště, vystřihněte si postavičky a zahrajte si některou z šesti klasických českých pohádek. A až vás omrzí klasika, popusťte uzdu svojí fantazie, které se meze nekladou. Můžete si vymýšlet vlastní kouzelné příběhy a bavit se tak s celou rodinou během dlouhých sychravých večerů.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Triton vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Slavné pohádky s oponou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Slavné pohádky s oponou
probíhá od 15. do 28. listopadu 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Slavné pohádky s oponou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSlavné pohádky s oponou
kniha s malým divadélkem

Kratochvíl, Miloš

Triton, 2017