V hlavní roli sousedské vztahy

Sousede z cisla 9
Sousedské vztahy mohou být komplikované. Sara a Neil ale získají sousedy, se kterými se brzy spřátelí a začnou trávit čas společně. Ale opravdu dokážou obě ženy navázat přátelský vztah, když jsou každá jiná? Napětí roste a hranice mezi závistí a obdivem je tenká…

Když se do vedlejšího domu nastěhují Gavin a Lou, získají Sara a Neil nadmíru zajímavé, lehce chaotické a poněkud excentrické sousedy – a zanedlouho i blízké přátele. Společné večeře, dlouhé hovory nad vínem, sdílené radosti, starosti i tajemství se stávají součástí života obou dvojic. Může však mezi bohémskou Lou a „obyčejnou“ Sarou existovat skutečné přátelství? Hranice mezi obdivem, závistí a žárlivostí je tenká a pod slupkou bezstarostných sousedských vztahů bublá napětí a číhají temné motivy.

Ukázka z knihy

Sara se mimoděk zadívala z okna. Venku už byla tma a Sara ve skle spatřila svůj odraz, který se vznášel jako hologram před domem na druhé straně ulice. Jeho obyvatelé měli napůl zatažené záclony, ale i tak bylo vidět modré poblikávání televize. Představila si, jak se Gavin rozvaluje se sklenkou červeného v designovém křesle a bosá Lou podřimuje na pohovce. Možná se dívají na nějaký umělecký film – nebo že by se snížili k sobotnímu televiznímu programu? (str. 9)

Podívejte se na zbytek ukázky.

Sousedé z čísla 9

Autorka: Felicity Everettová

Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-7306-945-2
Doporučená cena: 329 Kč

 

Knihu Sousedé z čísla 9 vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

O autorce

Felicity Everettová vyrostla v Manchesteru a studovala anglickou literaturu na univerzitě v Sussexu. Čtyři roky strávila v Austrálii a nyní žije v Gloucestershire. Zpočátku se věnovala psaní knížek pro děti a populárně naučných knih, jejím debutovým románem pro dospělé byl v roce 2011 titul The Story of Us. Nejnovější román Sousedé z čísla 9 je poutavou satirou z londýnského předměstí o nezdravém přátelství.


Nakladatelství Pavel Dobrovský – Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnuje se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydává ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydává, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSousedé z čísla 9

Everettová, Felicity

Pavel Dobrovský – BETA, 2016

Napsat komentář