Bon Jovi

Bon Jovi
Fanoušci skupiny Bon Jovi, zbystřete! Na pultech knihkupectví se objevila nová fotografická kniha o této skupině. Zachycuje její pády, vzestupy, průběh turné a jejich členy. Součástí jsou rozhovory, vzpomínky členů a samozřejmě barevné fotografie.

Hudební novinář Bryan Reesman popisuje v této fotografické publikaci bohatý a úspěšný repertoár skupiny Bon Jovi, včetně pozoruhodných a nezapomenutelných hitů jako „Runaway“, „Livin’ on a Prayer“, „Keep the Faith“, „It’s My Life“, „Bad Medicine“, „Raise Your Hands“, „Lay Your Hands on Me“ nebo „Who Says You Can’t Go Home“. A to jen několik opravdových hitů z mnoha. Autor se věnuje se sestavám skupiny, mapuje vzestupy a pády jednotlivých členů a nezapomněl ani na divoká světová turné, natáčení videoklipů nebo sólové projekty jednotlivých členů kapely. Původní, nepřikrášlené rozhovory, vzpomínky a a více než 130 barevných fotografií. Tuto knihu jistě ocení každý fanoušek Bon Jovi!

Ukázka z knihy

Přestože je nemotivoval vztek, Jon Bon Jovi přiznal jakousi křivdu, která jej žene kupředu. Už jako teenager hledal cestu na výsluní.
Jakmile k takovému místu dospěl, již je nikdy nepustil. Jako neúnavný skladatel a budoucí frontman vyrazil z New Jersey a prakticky se dokopal k tomu, aby se stal rockovou hvězdou. Štěstí mu přálo, a tak se setkal se čtyřmi stejně ctižádostivými hudebníky, kteří mu pomohli na cestě za ještě zářnější budoucností, než o jaké kdy snil.

Bon Jovi 1

Podívejte se na další ukázku včetně fotografií.

Bon Jovi

Autor: Bryan Reesman
Přeložil: Martin Zeidler

Počet stran: 208
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 229×305 mm
ISBN: 978-80-7390-660-3
Doporučená cena: 699 Kč

 

Knihu Bon Jovi vydalo nakladatelství Omega.

O autorovi

Bryan Reesman, hudební a kulturní novinář, přispíval do více než 100 médií, včetně New York Times, Playboye, MSN Movies, E! Online, American Way, Grammy nebo Stage Directions, a je autorem více než 100 článků a 20 publikací. Psal také doprovodné texty k albům AC/DC, Judas Priest, Black Sabbath, 311 a desítkám jiných rockových kapel. Deset let je členem Recording Academy a přispěl do šesti knih, včetně The Art of Metal (Voyageur), Classic Rock Posters (Metro) a Music Producers (Hal Leonard).

Zdroj informací: nakladatelství Omega


Nakladatelství Omega vydává především klasickou českou a světovou literaturu. Chce tak vyjít vstříc všem, kteří marně shánějí své oblíbeného spisovatele. Zaměřují se také na studenty, kteří potřebují klasickou četbu do školy. Spektrum titulů je postupně rozšiřováno o další témata. Věnuje se však také novým autorům a knihám, které dosud u nás nevyšly.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBon Jovi

Reesman, Bryan

Edice Knihy Omega, 2017

Napsat komentář