Zasoutěžte si o psí povídání známých osobností

se-psem-me-bavi-svet-perex
Říká se, že pes je nejlepší přítel člověk, a většina jejich majitelů by s tímto tvrzením jistě souhlasila. Jenže ne všichni chlupáči mají takové štěstí, že žijí v milující rodině. A právě těm pomáhá výtěžek z prodeje povídkové knihy, kterou vám dnes představíme.

Psí život v povídkách

se-psem-me-bavi-svet-ukazkaAhoj, jsem pes. Narodil ses pro mě, pro mé potěšení, hry, ochranu a také jako můj soukromý kuchař, řidič, uklízeč a mazel. Za všechnu tuto službu získáš mé srdce. Nikdo tě nebude milovat víc než já a ani vteřinu nebudu váhat položit za tebe svůj život. Vždycky když v životě prohraješ, já tě budu vítat jako vítěze. Svůj domov udělám i tvým domovem.

Tak nějak nás vidí naši pejsci. A jak je vidíme my? Všichni jsme se spojili do jednoho velkého příběhu Se psem mě baví svět. Marta Kubišová, Richard Genzer, Ivan Mládek, Lukáš Pavlásek, David Kraus, Veronika Žilková, Robert Kodym…

Koupí této knížky přispějete na záchranu pejsků, kteří neměli tolik štěstí jako hrdinové této knížky.

 

Se psem mě baví svět

Povídání známých lidí o (zatím) neznámých psech

Vydalo: nakladatelství BizBooks
Počet stran: 168
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 9/2017
ISBN: 978-80-265-0669-0

Přečtěte si více o knize Se psem mě baví svět, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství BizBooks patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si stáhnout ukázku.

BizBooks_Albatros-Media

Nakladatelství BizBooks publikuje knihy, které se zabývají aktuálními tématy a novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a ekonomie. Knihy s touto tematikou začalo nakladatelství vydávat v druhé polovině devadesátých let pod hlavičkou bývalého Computer Pressu, samotná značka BizBooks vznikla v roce 2012.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Tak teď už mě snad konečně pustí… Co? Přece mě neztrapní a nepovede mě na provaze i v domě?! Tady jsem přece vždycky vzornej! Že by si ještě pamatovala, jak jsem srazil toho instalatéra? Ale to byl blbec! Říkal, že se psů nebojí, ale psů! Co prej já jsem to za vobludu?! Tak jsem po něm jen tak cvičně skočil. Vůbec nemusel slítnout ze schodů. A taky nevím, proč tetě Záhorový srazil všechny kytky, já například mám kytky rád. A tetu Záhorovou taky, i když jsem ji slyšel říkat, že holt nejsem pes, že jsem buldok. Ale to říkala, jen když přesazovala ty kytky. Má mě taky ráda. Musí! Protože jsem neodolatelnej buldok.
Já snad dojdu uvázanej až do kuchyně! Kdyby tam tak aspoň něco bylo… Voňavýho… Ale počkej! Teď už vím co! Já se příště zase vyválím v tom kozím hnoji u zookoutku. To se ke mně, moje milá, nepřivážeš, na to dám svůj krk a vsadím se, že zůstane svobodnej. Tak dlouhý vodítko nemáš! (str. 11)

 

Vyhrajte knihu Se psem mě baví svět

Všechny milovníky psů jistě potěší povídky, ve kterých chlupatí hrdinové hrají hlavní roli. Slavné české osobnosti spojily své síly v knize Se psem mě baví svět, aby podpořily stejnojmennou organizaci, která pomáhá opuštěným a týraným psům najít nové rodiny a vrátit se do života. Začtěte se do příhod nejlepších přátel člověka a jejich pánů.

Ve spolupráci s nakladatelstvím BizBooks patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Se psem mě baví svět vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Se psem mě baví svět
probíhá od 26. září do 9. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 povídkové knihy Se psem mě baví svět

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSe psem mě baví svět
Povídání známých lidí o (zatím) neznámých psech

kolektiv autorů

BizBooks, 2017

Napsat komentář