Zasoutěžte si o příběh plný časových smyček

zivot-za-zivotem-audiokniha-perex
Píše se rok 1910 a v jedné anglické rodině se narodí malá holčička. Bohužel však ihned po narození umírá. Tím její příběh ovšem zdaleka nekončí, protože v tom okamžiku se vrátí čas a Ursula se narodí znovu, aby tentokrát přežila.

Ursuliny pocity déjà vu

Kdybyste mohli jednu, jedinou věc ve své minulosti změnit, co by to bylo?

Nekonečné volby, nevysvětlitelné fobie, prolínání paralelních světů a atmosféra meziválečného Londýna. To je příběh Angličanky Ursuly Toddové, která zemře hned po narození jedné únorové noci roku 1910. Hned v další kapitole se ale narodí znovu a přežije. Ursula mívá silné pocity déjà vu, je totiž schopná prožívat tytéž chvíle znovu a znovu. Může tak pokaždé zabránit různým osobním katastrofám.

Román o efektu motýlích křídel – i nepatrné rozhodnutí může mít nedozírné následky.

 

Život za životem

Autorka: Kate Atkinsonová

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Tereza Bebarová
Překlad: Daniela Theinová
Délka: 17 hodin 31 minut
Vydáno: 8/2017

Přečtěte si více o audioknize Život za životem, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku a přečíst naši recenzi.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Kate Atkinsonová se narodila v Yorku v Anglii a vystudovala anglickou literaturu na Dundeeho univerzitě. Svou spisovatelskou dráhu začala povídkami, které vycházeli v časopisech. Za svou prvotinu V zákulisí muzea dostala v roce 1996 Whitbreadovu cenu. Od té doby pokračovala v psaní. Ačkoliv mezi českými čtenáři není příliš známá, jedná se podle všech recenzí o jedno z nejlepších současných britských děl přeložených do češtiny. Je také autorkou divadelní hry Abandonment.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Život za životem

Když se Angličanka Ursula Toddová narodila poprvé, prožila na světě pouze několik krátkých chvil. Hned v další kapitole jsme však svědky jejího narození znovu, a tentokrát je osud k holčičce shovívavější. A v tomto duchu pokračuje celý její život, díky čemuž Ursula dostává šanci zabránit mnoha nejen osobním, ale i dějinným katastrofám. V románu od spisovatelky Kate Atkinsonové totiž život smrtí nekončí. Poslechněte si audio verzi celého příběhu v podání Terezy Bebarové.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Život za životem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Život za životem
probíhá od 9. do 22. září 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Život za životem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŽivot za životem
Audiokniha

Atkinsonová, Kate

Audiotéka.cz, 2017

Napsat komentář