Chcete mít účes jako Viking?

Annette Collin_Vikingske copy a copanky
Máte rádi Vikingy a rádi byste se jim alespoň trochu podobali? Inspirujte se stylovými účesy z nové zajímavé knížky zkušené kadeřnice Annette Collin. Ozdobte své vlasy vikingskými copánky, drdoly a vlnkami!

Úchvatné, něžné, romantické, hravé, svůdné a zejména trendy copy, copánky, drdoly, vlny a vlnky… Více než 30 instruktážních návodů, jak si upravit vlasy ve stylu vikinglook. Své účesy si najdou děti, dívky, ženy a dokonce i muži! Inspirací pro autorku – kadeřnici byli lidé navracející se k životu v souladu s přírodou a jejich přání na úpravu účesů. Je překvapivé, kolik z nich si přeje vypadat právě jako Vikingové!

 

Vikingské copy a copánky

Pro krásný a moderní „vikingský“ vzhled
Autorka: Annette Collin
Přeložila: Květa Böhmer

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 166×240 mm
ISBN: 978-80-271-0547-2
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Vikingské copy a copánky vydalo nakladatelství Grada v edici Šikovné ruce.

 

Ukázka z knihy

Annette Collin_Vikingske copy a copanky_ukazka1

Annette Collin_Vikingske copy a copanky_ukazka2

 

Edice Šikovné ruce

V této edici již vyšla řada zábavných titulů pro vaše kreativní tvoření. Jmenujme např. knížky Pleteme copy a copánky 2, Svíčky: Výroba a zdobení, Svíčky: Nové techniky nebo Zdobíme květináče.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVikingské copy a copánky
Pro krásný a moderní „vikingský“ vzhled

Collin, Annette

Grada, 2017

Napsat komentář