Vtipné a chutné kaše

Vera Strnadova_Vtipne kase
Kaše nejsou určené jen malým dětem, ale mohou představovat zdravou a výbornou pochutinu i pro dospělé. Kniha receptů, se kterou vás nyní seznámíme, má sladké i slané kaše pro celou rodinu.

Kaše jsou hitem zdravé výživy číslo jedna pro maminky před i po porodu, pro malé i větší děti, ale i celou rodinu a postaví vás na nohy! Jejich kouzlo tkví ve snadné přípravě a výživové hodnotě, ovšem také v rozmanitosti chutí a rafinovanosti kombinací všemožných surovin. S pomocí této knihy vykouzlíte během chvilky sladkou či slanou kaši přesně podle svého gusta. Naučí vás vařit kaši jahelnou, čirokovou, pohankovou, ale třeba i kaši z quinoy či teffu. Namíchejte si tu vaši, kterou budete zbožňovat! Kniha vám poradí, zda použít mléko nebo jak si snadno připravit mléka rostlinná (např. ovesné, mandlové, kokosové, rýžové), čím si kaši zdravěji osladit (všechny zdravější alternativy cukru – sirupy, panela, obilné slady, melasa…) a jak vhodně okořenit. Představí vám zdravé tuky a oleje, oříšky, semínka a dalších suroviny, co se do a na kaše vejdou. Autorka vyladila 40 receptů na kaše sladké i slané, které vydatně zasytí a prozáří vaši rodinnou snídani s dětmi, oběd v kanceláři či večeři s přáteli. Jednotlivé ingredience jsou promyšleně zkombinovány tak, aby měly pozitivní vliv na zdraví a psychiku, a tím přispěly k řešení některých zdravotních potíží. Kniha obsahuje i praktické tipy, co mít po ruce, jak vše skladovat, jak si zabalit na cestu či do školy jako svačinu.

 

Vtipné kaše

Namíchejte si ty vaše
Autorka: Věra Strnadová

Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Formát: 178×245 mm
ISBN: 978-80-87049-93-8
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Vtipné kaše vydalo nakladatelství Smart Press v edici Jídlo jako lék.

 

Ukázka z knihy

Vera Strnadova_Vtipne kase_ukazka1

Vera Strnadova_Vtipne kase_ukazka2

 

Věra Strnadová

Vera StrnadovaVěra Strnadová, úspěšná foodblogerka, lektorka kurzů vaření, praktikující jogínka a máma dvou dětí, seznamuje ve své knize čtenáře se základními poznatky o jídle z pohledu ájurvédy a uvádí je do praxe. Své aktivity i recepty publikuje na stránkách www.veruska.cz a blog.veruska.cz, objevuje se i v pořadech České televize Dobré ráno a Sama doma.

Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Smart Press


Martina Boledovičová založila společnost Smart Press s.r.o. po dlouholetém působení na českém knižním trhu (Grada Publishing, Mladá fronta) a po studijním pobytu v USA a Německu. „Jde nám o férovou dlouhodobou spolupráci a vytváření trvalých hodnot – úspěšných knižních titulů. Nabízíme však též přidanou hodnotu – vědět víc.“

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVtipné kaše
Namíchejte si ty vaše

Strnadová, Věra

Smart Press, 2017

Napsat komentář