Zasoutěžte si o neuvěřitelnou cestu tří přátel

neuveritelny-pribeh-o-obrovske-hrusce-perex
Vypěstovat obří hrušku se nepoštěstí každému, navíc když je tak velká, že by málem zavalila dům. Kocour Macík a slon Sebastián jednoho rána právě takového obra objeví na své zahradě a hned začnou vymýšlet, co s ní udělat.

Dobrodružství na moři ve vydlabané hrušce

Neuvěřitelný příběh dvou přátel – kocourka Macíka a slona Sebastiána, který vyšel již v 18 světových jazycích. Unikátní, vybočující bohatě ilustrované dílo vytvořené s citem pro aktuální témata dne a oceňované pro kombinaci moudrosti a hřejivého humoru.

Kocourek Macík a slon Sebastián z přímořského městečka Sluníčkova nevěří svým vlastním očím: na zahradě jim v noci vyrostla obrovská hruška. Skutečný zázrak přírody! Zázrak…, až na to, že jim téměř povalila domek. Co s ní? „Vydlabeme dužinu a odvezeme ji pryč,“ rozhodnou se Macík se Sebastiánem. To je nápad! Přívěs s hruškou se však nešťastnou náhodou dává do pohybu. Nejprve pomalu, pak rychleji a ještě rychleji z kopce dolů, a …cááák! Hruška s ohlušujícím šplouchnutím padá do moře s Macíkem, Sebastiánem a profesorem Glukózou uvnitř. A tady začíná Macíkova a Sebastiánova neuvěřitelná cesta za Tajemným ostrovem, cesta plná dobrodružství…

 

Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce

Autor: Jakob Martin Strid

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Ilustrace: Jakob Martin Strid
Překlad: Barbora Škovierová
Počet stran: 104
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 5/2017
ISBN: 978-80-87034-46-0

Přečtěte si více o knize Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s. A nezapomeňte také na náš článek.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Vyhrajte knihu Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce

Myslíte, že se dá plavit po moři ve vydlabané hrušce? Pokud jste maličcí jako mravenec, tak zajisté, nebo vám musí na zahradě vyrůst takový obr jako kocourkovi Macíkovi a slonu Sebastianovi. To potom stačí souhra nešťastných náhod a dobrodružná plavba může začít. Přečtěte si s dětmi, co všechno hrdiny příběhu na jejich cestě potká a kam se podívají. Jejich příhody jsou navíc doplněny pestrobarevnými obrázky, jejichž autorem je sám Jakob Martin Strid. Ze čtení tak udělají ještě větší zábavu.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce
probíhá od 22. července do 4. srpna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNeuvěřitelný příběh O obrovské hrušce

Strid, Jakob Martin

PRESCO GROUP a.s., 2017

Napsat komentář