Smrtelné tajemství

Nablizku
Malířka Marianne zemřela při tragické nehodě. Nebo snad ne? Její někdejší kamarádka Rowan se rozhodne vypátrat pravdu a odhalit záhady, které jsou s ní spojené. Proč se ji pokusila Rowan před smrtí kontaktovat? A jaké tajemství je od sebe oddělilo? Nechte se vtáhnout do psychologického thrilleru…

Smrtelný pád talentované malířky Marianne všichni považují za tragickou nehodu. Jen její někdejší nejlepší přítelkyně Rowan tuší, že tady něco nehraje. Marianne trpěla ochromující závratí a dobrovolně by se k okraji střechy nepřiblížila… Rowan a Marianne se před lety přestaly stýkat, ale ukazuje se, že malířka se před smrtí pokusila kamarádku opět kontaktovat. Rowan se tedy pouští do pátrání, aby tuhle záhadu i všechny další rozluštila. Byla Marianne opravdu jen nevinnou obětí? A jaké tajemství obě ženy tak dlouho rozdělovalo?

Ukázka z knihy

Než otevře dveře – ještě než vykročí na cestu –, má se na pozoru. Ví, že on tam je, řekl jí, že tam bude, ale v domě je přesto tma. Kdyby z nějakého důvodu odešel, napsal by jí zprávu ľ Skočil jsem pro víno. Jsem zpátky za deset minut –, ale když zkontroluje mobil, žádnou esemesku tam nemá. (str. 10)

Jak pokračuje prolog, nastíní zbytek ukázky.

Nablízku

Autorka: Lucie Whitehouseová
Přeložila: Petra Jelínková

Počet stran: 368
Vazba: vázaná
Formát: 137×205 mm
ISBN: 978-80-7306-905-6
Doporučená cena: 349 Kč

 

Knihu Nablízku vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

O autorce

Lucie Whitehouseová studovala klasickou literaturu na Oxfordu, pracuje jako publicistka a napsala několik románů. Česky zatím vyšel psychologický thriller Než jsme se poznali. Autorka žije střídavě v Anglii a newyorském Brooklynu.


Firma Pavel Dobrovský BETA s.r.o. byla založena v roce 1990. Věnuje se nakladatelské činnosti, distribuuje knižní produkci od více než 300 nakladatelů a obchodních partnerů po celé České republice. Provozuje maloobchodní síť prodejen, spolupracuje s knihovnami, školami, nemocničními zařízeními, kterým poskytuje zajímavé slevy. Každý měsíc uvádí firma na trh mnoho nových titulů. Široký výběr knih a serióznost podniku stále zvyšuje zájem obchodních partnerů o spolupráci.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNablízku

Whitehouseová, Lucie

Pavel Dobrovský – BETA, 2017

Napsat komentář